Arbeidsplassen

Vinteren har kommet og gått og siden sist har det elektriske på hytta blitt montert i stua og kjøkkenet. I tillegg er vi nesten i mål med å plate gips i tak og vegger her også. Nå begynner det virkelig å ligne på det vi har planlagt hele tiden! Det er en rotet arbeidsplass men jeg har lyst å dele med dere likevel.

På endeveggen skal veggen males mørkegrå og så skal den kles med trespiler. Under vinduene monterer vi skap (som også kles med spiler) og dette gjør at vi kan sitte i vinduskarmene. Mellom vinduene skal vi ha peis og tv, og som dere ser er oppheng til tv`en allerede på plass:)

Utenfor den store skyvedøren kommer terrassen og uteplassen med tid og stunder. Den flotte utsikten mot fjorden og fjellene ligger på motsatt side av hytten, men utsikten mot sundet på denne siden er også fin med et litt mer småskala landskap. Her skal vi fjerne noen av de største trærne slik at det kommer enda bedre frem. Her tror jeg det blir superhyggelig å drikke morgenkaffen. I taket er det montert to el-punkter hvor to store, hvite pendellamper skal henge over et langt spisebord. Og hvis du lurer på hvordan de ser ut så er det den på det nest nederste bilde i dette innlegget. 

Til venstre ser dere inn i gangen hvor soverom, bad, vaskerom og inngangspartiet er. Til høyre kommer kjøkkenet. Hullene i veggen viser hvor kjøleskap og kjøkkenskap skal plasseres, og så kommer kjøkkenøyen i forgrunnen.

Nå som stua og kjøkkenet er nesten ferdig platet er det badet som står for tur. Akkurat nå er stuebordet vårt hjemme fullt av alle nyanser av grått. Fliser i alle varianter, malingsprøver til veggene og linoleumsprøver til gulvet i gangen. Og om du tenker at grått er grått så er det på ingen måte det. Det er den vanskeligste fargen som finnes, velger du feil kan det oppleves både blått, grønt, lilla og rosa så her er det lett å trå feil. Så om du har leitet deg gjennom en bunke med gråtoner noen gang så kom gjerne med tips om du har kommet over den ultimate gråfargen!

 

4 kommentarer
  1. Så gøy, nå begynner det virkelig å ta form! Utrolig flotte vinduer, de tror jeg blir verdt all jobben det var med å finne ut av! Drømmer om noe sånt på hytta mi på fjellet også, det er så fin utsikt mot Rondane der, men vinduene er bare små, vanlige vinduer plassert uten tanke på utsikt. Veldig lyst til å sette inn store vinder, og lage en liten terrasse utenfor. Og får enda mer lyst etter å ha sett disse bildene… Kan jeg spørre om pris på slike vinduer?
   Er vel en del som gjenstår fortsatt hos dere, men det må være utrolig gøy nå når alt begynner å falle på plass og du virkelig kan se hvordan det blir. Jeg gleder meg ihvertfall til å få se mer!

  2. Hei! Er typisk det med små vinduer på hyttene før i tiden, på hytta vår på fjellet er det også sånn. Bare noen små glugger ut mot en fantastisk utsikt. Sikkert fornuftig med tanke på le, regn, vind og snø men det er jo litt synd å ikke slippe utsikten inn… er skikkelig fornøyd med alle vinduene i nye hytta i alle fall! Kjenner at det gir så mye glede å komme så tett på naturen som en gjør her. Når plasten er tatt av alle vinduene skal jeg vise litt flere bilder, for jeg har ikke fått vist helt hvor mye vinduer det faktisk er. Har vært inne og sett på ordrebekreftelsen fra nordvestvinduet. De store vinduene hvor sittekarmen skal være kostet ca 13000 for det laveste og 15000 for det høyeste inklusive mva.

  3. Ja, og vinduer er jo dyrt, og tidligere var de jo mye dårligere med tanke på varmetap og isolasjon, så man prioriterte nok vekk en del utsikt til fordel for å holde varmen inne. Så vi er jo heldige nå som har så mye godt isolerte vinduer å velge imellom.
   Takk for prisinfo. Må skifte kledning på et par vegger snart, så da kan det være noe å tenke på i samme slengen.
   Gleder meg til flere bilder!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg