Kjøkkeninspirasjon

Elektriker og rørlegger skal snart i gang med å legge inn rør og ledninger i tak, gulv og vegger så i løpet av kort tid må vi bestemmer nøyaktig plassering av hvor det skal legges inn. Og med det så må vi også bestemme utforming av kjøkkenet på hytta en gang for alle. Jeg har vært innom en rekke kjøkkenleverandører men nå som vi nærmer oss kan det se ut som vi lander på et Ikea-kjøkken. I tillegg til god pris og mange muligheter gir Ikea-kjøkken oss nemlig en rekke muligheter når det gjelder fronter, om det blir å få de laget av møbelsnekker eller å bestille fra en av de mange firmaene som produserer fronter. Her er et lite knippe inspirasjon. Det er så mye fint å velge mellom at valget kan bli vanskelig, men jeg tror likevel at jeg har en favoritt. Hva er din?

Jeg håper dere har fine novemberdager.

Olivengrøn mot mørkt treverk er en utrolig flott kombinasjon. Fra andshufl

Om grønt er for spenstig så finnes den også i andre farger, som mørk, mørk grå.

Trenden med grove materialer, som kork, finer og spon har lenge vært i vinden og Superfront har her tatt det inn på kjøkkenet med fronter i lakket mdf.

Ask og eng leverer fronter i Bambus i ulike farger og utrykk. Enkelt, nordisk og stilrent.

Hos Reform har du mulighet til å få ditt eget industrikjøkken hjemme med fronter, håndtak og benkeplate i alluminium. Om grå alluminium blir for rått for deg så finnes det også i svart. Har du sett vipp sitt kjøkken så er ikke dett så ulikt.

Bilder fra leverandørene.