Godt nytt år

Godt nytt år fine lesere!

Jeg håper dere har hatt gode, late dager sammen med familie og venner den siste uken. Vi har hatt en rolig julefeiring med mye kos, god mat og lite på tapetet, akkurat slik jula skal være. I dag er det tilbake til hverdagen og akkurat det kjenner jeg er litt godt. Det er herlig med ferie men det er godt med de faste rutinene også. Selv om jeg egentlig ikke har så mye troen på nyttårsforsetter så er det noe fint med å starte helt på nytt og kanskje bli flinkere i det nye året. Kosthold og trening er noe av det jeg skal bli flinkere til, delvis fordi jeg vil ha en sprekere kropp men mest av alt fordi jeg tror det vil gi mer energi  og krefter til  alt annet som livet rommer. Og med det som utgangspunkt så gleder jeg meg skikkelig til 2019. Året da hytta etter planen skal bli ferdig! Om vi klarer å bli helt ferdig innen året er vi usikre på men, men mye skal i alle fall være på plass. Det er så stas å tenke på.

Alt det elektriske ble planlagt før jul og da jeg først var i gang bestilte jeg like godt inn det meste av lamper også. Når punktene til lampene skulle plasseres i taket måtte jeg nesten vite hvilke lamper vi skulle gå for så da var det egentlig bare å bestemme seg. Om du lurer på hva vi endte med så er her noen bilder. Å bestemme seg for hva vi skulle gå for var jammen ikke lett men jeg tror dette kommer til å bli veldig bra. Hvor de enkelte lampene skal opp kan jeg vise dere litt senere. Fine, ikke sant?:)

Bilder pinterest

2 kommentarer
  1. Godt nyttår! Vi har hatt tidenes mest avslappende juleferie, oppe på hytta mi på fjellet bare oss to. Helt ubeskrivelig deilig! Bygget ny seng, gikk fra køyesenger til en dobbeltseng på ene rommet, ellers gikk det mest i boklesing og vindrikking.
   Veldig fine lamper, den nederste står på lista mi over lamper jeg gjerne kunne hatt i trappa…. De to nest øverste har jeg ikke sett før, men de var veldig kule!
   Blir gøy å se mer, regner med det skjer en del fremover!

   1. Det høres ut som verdens beste juleferie! Det er ikke noe som gir bedre feriefølelse enn å dra langt til fjells og koble helt ut.

    Det kommer til å skje masse fremover på hyttefronten. Og selv om det ikke går så fort så synes jeg det går fort nok. Jeg trenger rett og slett tiden til å tenke meg mange ganger. Er en del ting som jeg ikke føler jeg har helt peiling på så da er det godt å ha tid til å gjøre en del Research i forkant. De to lampene er forresten fra Vipp og jeg liker de så godt!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg