Til Stockholm!

Nå drar vi til Stockholm! Tre dager med god mat og vin, shopping og rusling i koselige gater. Jeg gleder meg!:)

I mens kan dere kose dere med litt inspirasjon fra pinterest:

Liker godt den lyseblå fargen på skapene…

Hver gang jeg er innom pinterest stopper jeg ved dette bildet. Her snakker vi kreativ innredning!

Say hello to my new friend

Da jeg sto på fretex med denne i hånden var jeg veldig i stuss. En pingvin i gull?! Den er rar, den er prangende og en anelse komisk. Likevel visste jeg at sammen med alt det andre vi har ville den passe perfekt inn. Jeg er allerde rukket å bli glad i den og jeg smiler litt hver gang jeg går forbi.

Male en vegg?

I dag er jeg nede for telling. Eller i alle fall delvis. Jeg klarte å ramle så lang jeg var og skade skulderen i fallet. I disse vintertider med isete veier er det mildt sagt pinlig å fortelle at dette skjedde på flate golvet. innendørs. og de skydige: støvletter med høy hæl. Om det blir litt mindre blogging de neste dagene så vet dere hvorfor.

Jeg leker med tanken på å male en vegg. Med tanke på skulderen blir det nok ikke helt med det første men enn så lenge kan jeg gjøre litt fundering. Er jammen ikke lett å velge EN farge i dette havet av farger og nyanser.

Jeg vet ikke hva som er årets it-farge (ikke fjorårets heller for den saks skyld) og jeg bryr meg egentlig ikke. Jeg kommer til å gå for den fargen jeg liker. Og så er jeg ikke sååå glad i male heller så maler jeg noe må det være noe vi kan leve med i minst 4-5 år.

Litt inspirasjon fra pinterest. Dere skjønner sikkert i hvilken retning fargen kommer til å gå:)

Bilder fra pinterest

På Lauritz

Vil du bli med meg og drømme deg bort i alt det fine som finnes på Lauritz? Jeg har sans for god design, og det gjør ikke noe om det er gammelt og har fått en skramme eller to. Gamle møbler har liksom litt mer “sjel”.

Bare husk at dersom du ligger inn et bud må du gjøre et lite regnestykke først: Lauritz tar 20% så det første du må gjøre er å legge på 20%, deretter må du legge på toll og moms som er ca 35%. Til slutt må du legge til frakt. Mindre varer kan du få levert for ca 440 kr mens møbler ofte koster over 2000 kr.

 

Eames kontorstol vurderingspris 4689,-

Hans J Wegner vurderingspris 23444,-

Denne er bare en fjern drøm- noe vi aldri vil ta oss råd til. Men det er fint med drømmer og siden jeg ikke kan få en så gleder jeg meg ekstra hver gang jeg ser en.

Konglen Poul Henningsen, vurderingspris 39854,-

To Lufthavnstoler vurderingspris 11722,-

To Sputniklamper vurderingspris 3517,-

Disse er veldig kule. Hvis du vil se hvordan de blir i en stue vil jeg anbefale en tur inn på bloggen Saafinesverden

Syvern, Arne Jacobsen vurderingspris 2930,-


Victor Vasarely vurderingspris 1870,-

Detaljer borddekking

God morgen! Håper alle har hatt en fin helg og har fått ladet batteriene.

Det er en ny uke med nye muligheter, og denne gleder jeg meg ekstra til. Jeg og min kjære avslutter uken i Stockholm med to gode venner. Uten barn! Som småbarnsforeldre er det den største luksusen en kan ha- å få sove til man våkner av seg selv! Og så blir det ikke så verst med litt storbyliv, god mat og shopping heller:)

I går viste jeg hvordan bordet var dekket da vi hadde middagsgjester. Her er noen flere bilder.

Borddekking i januar

I dag har vi hatt middagsgjester. Bordet ble dekket enkelt i hvitt, natur og sølv. For noen år siden var jeg på en kartell- forretning i Riga og der hadde de dekket et langbord i disse fargene. Jeg klarte ikke dy meg så jeg kjøpte med meg de to karaflene som står på bordet. Kjempefine- dog ikke fullt så praktiske, store som de er og uten helletut. Men sånn er det, jeg faller ofte for det estetiske før det praktiske (selv om jeg helst vil ha begge deler).

Serviettringer kjøpt på bruktbutikk

Servise fra Royal Copenhagen, kopper fra Living

Gammelt kamera

I høst kjøpte vi dette kameraet på et antikvitetsmarked i Roma. Jeg aner ikke om det virker og vi bryr oss egentlig ikke. Vi syntes det var så vakkert at vi bare måtte ha det med hjem for å pynte opp skjenken vår.

Ønsker alle en riktig god søndag!