Juvet

Hei! Det blir lengre og lengre mellom hvert innlegg her på bloggen og da er det så hyggelig å se at mange titter innom likevel. En litt travlere hverdag gjør at bloggen ikke får fullt så mye fokus og da kommer innleggene litt i rykk og napp. Sommerferien er over for lengst for min del men det betyr ikke at moroa er over av den grunn. Jeg er faktisk så heldig at jeg skal til Barcelona OG New York i løpet av september, og med sånne ting i vente så kan høsten bare komme. Ellers er hytta alltid et tema hjemme hos oss. Stort sett hver eneste helg er viet til hyttebygging og selv om vi blir litt sliten, han av bygging og jeg av å passe barn, så er vi fortsatt like motiverte. Å se hyttebabyen vokse seg stor og fin, det er så gøy det! Jeg koser meg med hvert minste lille fremskritt. 

Er du ferdig med ferien? Om ikke er her et tips til en liten get away, om ikke annet for en helg nå på sensommeren. Juvet landskapshotell er et hotell helt utenom det vanlige.  Her er du tett, tett på storslått norsk natur. Juvet ligger mellom Geiranger og Trollstigen med skogen, fjellene og elven som nærmeste nabo. Moderne arkitektur og vakker natur i en perfekt symbiose. Rommene består av flere små byggverk hvor den ene siden er i glass men uten innsyn fra de andre byggene. Det skal visstnok oppleves som å være i en moderne og luksuriøs gapahuk. Tegnet av Jensen & Skodvin. Om du vil se mer av hotellet, eller hva prisene for overnatting ligger på, kan du gjøre det her

Bilder archdaily

Lekestove

Er du på utkikk etter god fotokunst bør du ta en kikk på lekestove. Marius Svaleng Andresen er en 28 år gammel frilandsfotograf som har en helt unik evne til å fange det vakre i det enkle. Her noen av verkene som kan kjøpes på nettsiden men om du vil se mer bør du ta en titt på Marius sin instagramprofil. Der er det bare scolle, like og nyte. 

God mandag! Håper du har en fin start på uken. 

Bilder lekestove