Arbeidsplassen

Vinteren har kommet og gått og siden sist har det elektriske på hytta blitt montert i stua og kjøkkenet. I tillegg er vi nesten i mål med å plate gips i tak og vegger her også. Nå begynner det virkelig å ligne på det vi har planlagt hele tiden! Det er en rotet arbeidsplass men jeg har lyst å dele med dere likevel.

På endeveggen skal veggen males mørkegrå og så skal den kles med trespiler. Under vinduene monterer vi skap (som også kles med spiler) og dette gjør at vi kan sitte i vinduskarmene. Mellom vinduene skal vi ha peis og tv, og som dere ser er oppheng til tv`en allerede på plass:)

Utenfor den store skyvedøren kommer terrassen og uteplassen med tid og stunder. Den flotte utsikten mot fjorden og fjellene ligger på motsatt side av hytten, men utsikten mot sundet på denne siden er også fin med et litt mer småskala landskap. Her skal vi fjerne noen av de største trærne slik at det kommer enda bedre frem. Her tror jeg det blir superhyggelig å drikke morgenkaffen. I taket er det montert to el-punkter hvor to store, hvite pendellamper skal henge over et langt spisebord. Og hvis du lurer på hvordan de ser ut så er det den på det nest nederste bilde i dette innlegget. 

Til venstre ser dere inn i gangen hvor soverom, bad, vaskerom og inngangspartiet er. Til høyre kommer kjøkkenet. Hullene i veggen viser hvor kjøleskap og kjøkkenskap skal plasseres, og så kommer kjøkkenøyen i forgrunnen.

Nå som stua og kjøkkenet er nesten ferdig platet er det badet som står for tur. Akkurat nå er stuebordet vårt hjemme fullt av alle nyanser av grått. Fliser i alle varianter, malingsprøver til veggene og linoleumsprøver til gulvet i gangen. Og om du tenker at grått er grått så er det på ingen måte det. Det er den vanskeligste fargen som finnes, velger du feil kan det oppleves både blått, grønt, lilla og rosa så her er det lett å trå feil. Så om du har leitet deg gjennom en bunke med gråtoner noen gang så kom gjerne med tips om du har kommet over den ultimate gråfargen!