hits

Påskeaktivitet for små og store

Feriene (og helgene for den saks skyld) kan være fryktelig koselig. Og fryktelig lange. For det skal faktisk litt til å aktivisere de små hele dagen. All ære til de fine barnehageansatte som leker, underholder og aktiviserer de hele dagen. Hva skulle vi gjort uten de? De små har rett og slett et annet gir enn det vi voksne har og det kan være greit å gå inn i påsken med noen planlagte aktiviteter på lur.

Å så er noe som er utrolig hyggelig både for små og store, og så gir det sånn mestringsfølelse å få det til. Før påske kjøpte vi dette ferdig kitet på Plantasjen og vi hadde en koselig liten stund hvor jeg sa hva som skulle gjøre og han utførte. Jeg prøvde å hjelpe til men han ville klare selv. 3 potter, jord og frø til tre urter fulgte med så det krevde minimalt med forarbeid. Det har allerede dukket opp en fin liten korriander og mens vi vanner venter vi på at persille og basilikum skal titte frem også. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til vi kan ta disse urtene i bruk. Dagens lille tips nå like før påske:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en 1 åring og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv