hits

Fine dager

Jeg kjenner at jeg bobler litt over om dagen. Det er den klassiske vårfølelsen. Bergen flommer over av sol om dagen og det er nesten påskestemning i byen. Minstemann og jeg har trillet oss opp på Fløyen to ganger denne uken og jeg tror jammen det blir en tur i dag også. Det er fortsatt slusji snø i veien og det er godt for kroppen (og hardt for låra). Jeg går på viljen, jeg vil opp. Opp og nyte. Nyte solen, kaffen på termosen og utsikten over den vakre byen vår. Dette er kremen av foreldrepermisjon. Og det er ikke bare vi som bobler over, alle bergensere gjør det i solskinn. Sammen med mennesker jeg aldri har møtt har vi drukket kaffe på toppen og filosofert over livet og delt minner fra livet. Vi blir så pratsomme etter den lange vinteren. Det er verdt å oppleve mørketiden bare for å våkne til live igjen slik som dette hvert eneste år. Jeg ville ikke byttet disse årstidene mot noe. Dere må ha en fin helg! Dagens oppfording er- kom dere ut- og nyt:)

5 kommentarer

Rita

16.03.2018 kl.09:10

For en fin innstilling! Og det er helt sant som du skriver. Det er noe av det jeg liker best med denne byen, som den innflytteren jeg er: Bergenseres strålende humør så fort det er sol. De er så flinke til å nyte den!

Selv skal jeg til Utsira i helgen, og gleder meg. Kaldt, men fint vær så det blir nok en del turer rundt på øya. God helg!

eklektiskminimalisme

16.03.2018 kl.10:17

Rita: ja, det er nesten litt komisk å gå ut på sånne dager. Alle smiler og er på hils, selv om vi aldri har sett hverandre før. Jeg bodde 5 år på Østlandet under studietiden, og der var det ikke sånn i det hele tatt. De syntes det var hyggelig med fint vær men det var ikke noe stress å komme seg ut, det kom jo snart en ny godværsdag.

Utsira blir nok nydelig i dette været. Du må ha en fin helg

Victoria Larsen

16.03.2018 kl.12:27

Så nydelig med slikt vær!! :-))

eklektiskminimalisme

16.03.2018 kl.14:03

Victoria Larsen: ja, det er helt fantastisk! Vi er nettopp kommer inn igjen og har røde roser i kinnene begge to:) du må ha en fin helg!

Laila MA - Rundt Ekvator

17.03.2018 kl.06:56

Så deilige dager du har hatt. Flott når sola begynner å varme litt :) Nyt helgen!

eklektiskminimalisme

17.03.2018 kl.07:33

Laila MA: er helt nydelig. Har bare lyst å være ute hele tiden når det er sånn som dette. Du må ha en fin helg du også!

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv