hits

Praktisk med små skåler

Små skåler er noe av det mest praktiske å ha på kjøkkenet, de tar liten plass i skap og oppvaskmaskin og kan brukes til så mye! Vi bruker våre hver dag, til kaffekapsler, sukker, syltetøy, lørdagsgodt, fredagstacoen og små grønnsaksporsjoner til småen. Små barn liker å få ting servert hver for seg, og ikke blandet, slik at de ser hva de spiser og da er slike små skåler perfekt. Pasta i en, paprika i en og kjøttboller i en. Våre er fra Lagerhaus men de fleste interiørforretninger har slike små skåler. Som her og her og her.

De kan også brukes til en rekke andre ting, som å holde orden rundt om i huset. Her samles det ofte på bittesmå ting som kindereggfigurer, fine steiner og lego og da er det greit å ha små skåler å putte de i slik at det ikke blir liggende over alt. Dagens lille interiørtis der altså:)

 

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

11.08.2017 kl.13:21

Det er dem absolutt! Elsker dem selv :-D

eklektiskminimalisme

11.08.2017 kl.13:56

Victoria Larsen: superpraktiske!:)

Rita

11.08.2017 kl.14:34

Jeg har dilla på små skåler... Og vi bruker de hele tiden. Bruker de ofte når vi skjærer opp ting til middag feks, så kjekt å ha alt i ulike skåler og bare å slenge oppi der det skal etter tur. Jeg kjøper ofte små skåler med meg fra ferie. Fant en nydelig lys turkis emalox-skål i Cape Town for noen år siden, den måtte jo få bli med hjem til Norge! Og fra Maldivene måtte vi kjøpe med noen laget av mangotre.

eklektiskminimalisme

11.08.2017 kl.20:50

Rita: den i mangotre høres nydelig ut! Og jeg har faktisk et par sånne bittesmå
Emalox fat selv. Som av en eller annen grunn er havnet i boden. De må jeg lete frem igjen. Utrolig praktisk med sånne små skåler:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv