Praktisk med små skåler

Små skåler er noe av det mest praktiske å ha på kjøkkenet, de tar liten plass i skap og oppvaskmaskin og kan brukes til så mye! Vi bruker våre hver dag, til kaffekapsler, sukker, syltetøy, lørdagsgodt, fredagstacoen og små grønnsaksporsjoner til småen. Små barn liker å få ting servert hver for seg, og ikke blandet, slik at de ser hva de spiser og da er slike små skåler perfekt. Pasta i en, paprika i en og kjøttboller i en. Våre er fra Lagerhaus men de fleste interiørforretninger har slike små skåler. Som her og her og her.

De kan også brukes til en rekke andre ting, som å holde orden rundt om i huset. Her samles det ofte på bittesmå ting som kindereggfigurer, fine steiner og lego og da er det greit å ha små skåler å putte de i slik at det ikke blir liggende over alt. Dagens lille interiørtis der altså:)

 

 

4 kommentarer
  1. Jeg har dilla på små skåler… Og vi bruker de hele tiden. Bruker de ofte når vi skjærer opp ting til middag feks, så kjekt å ha alt i ulike skåler og bare å slenge oppi der det skal etter tur. Jeg kjøper ofte små skåler med meg fra ferie. Fant en nydelig lys turkis emalox-skål i Cape Town for noen år siden, den måtte jo få bli med hjem til Norge! Og fra Maldivene måtte vi kjøpe med noen laget av mangotre.

  2. Rita: den i mangotre høres nydelig ut! Og jeg har faktisk et par sånne bittesmå
   Emalox fat selv. Som av en eller annen grunn er havnet i boden. De må jeg lete frem igjen. Utrolig praktisk med sånne små skåler:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg