hits

5 gode grunner til å gå for oransje

Oransje er en av de hotteste fargene denne sesongen og her er 5 gode grunner til å gå for oransje denne høsten. Om du har gått for den monokrome, den fargerike, den nordiske eller den lune stilen den siste tiden er oransje en farge som løfter uttrykket og passer sammen med det meste. Trenden er rålekker sammen med store grønne planter, dempede fargerike vegger og varmt treverk. Go big med en sofa i fløyel eller små detaljer som en pute eller ny vase. Små detaljer er alltid en vinner, på den måten kan du bytte ut farger og teksturer når du ønsker å forandre utrykket hjemme eller ønsker å teste ut nye trender.

Bilder fra pinterest

6 kommentarer

Camilla

08.08.2017 kl.17:47

Så stilig! Nå fikk jeg lyst til å friske opp litt hjemme :-)

eklektiskminimalisme

09.08.2017 kl.09:36

Camilla: føler det er litt sånn hvert år når høsten nærmer seg. Får lyst å fornye og gjøre det litt ekstra hyggelig hjemme:)

Stine Sophie Lundsrud

08.08.2017 kl.18:33

Oransje er døds kult og tar seg godt ut i interiør. Jeg selv har mye oransje i mitt hjem og det ser veldig bra ut. Ha en fin kveld!

eklektiskminimalisme

09.08.2017 kl.22:36

Stine Sophie Lundsrud: det er virkelig en farge som gjør mye ut av seg!:) en riktig fin kveld til deg også. Så hyggelig at du titter innom:)

Rita

09.08.2017 kl.09:58

Jepp, da er jeg tydeligvis helt on trend med den oransje puten jeg kjøpte for et år siden! :) Grå sofa og blått maleri krevde en kontrast, og oransje Hay-pute ble helt perfekt. Har lyst på noen få oransje detaljer til, men har ikke funnet de rette gjenstandene enda.

Det øverste bildet var enormt stilig, forresten. Tenk deg et godt glass rødvin i den sofaen, med fyr på peisen!

eklektiskminimalisme

09.08.2017 kl.22:45

Rita: oransje mot blått er en av mine favorittkomboer. Det er bare så fint! Og putene fra Hay er jo aldri feil:) . Jeg klarer ikke slippe taket på en fløyelssofa i oransje fra eilersen, og om jeg skulle kjøpt møbler til hytta i dag hadde jeg definitivt gått for det.

Ser absolutt for meg et glass rødvin i den sofaen der!

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv