hits

Stemning ved bassenget

Inneholder sponset produkt

Begynner mannen min å dra vannslanger og styre litt ekstra nede i hagen så trenger jeg ikke sjekke værmeldingen, da vet jeg med sikkerhet at det er meldt godvær de neste dagene. Det tar nemlig et døgn før bassengpumpen får opp temperaturen til deilige 30 + så da gjelder det å fylle i bassenget før solen titter frem.

Av alle byggeprosjekter inne og utenfor huset et dette definitivt det beste. Det er ikke store bassenget men det tar oss rett ut av hverdagen og rett inn i feriestemning på 1-2-3. Tomten vår ligger omkranset av skog og med litt fantasi så er det faktisk tropestemning rundt bassengområdet fra mai til september.Helt siden bassenget ble bygget (eller fra første spadetak ble tatt) har stemningslys stått på ønskelisten, og i år gikk ønsket i oppfyllelse! At lyset er en lekker blomsterpotte er en stor bonus. Like dekorativt på dagtid som nattestid. Det er nesten så jeg gleder meg til mørkere kvelder slik at jeg kan se hvordan den lyser opp, men bare nesten:). Lampen er kjøpt hos Deignbelysning.no  som er en av Norges største nettbutikker innen belysning, og den finnes i to størrelser. Vi har den største som er 40 cm. Du finner den her.

I tillegg til utendørsbelysning fører Designbelysning også mye fint innen taklamper, vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Noen av produsente er kjente leverandører som Northern Lighting, Vita, House Doctor og Ferm Living. Og om du skulle trenge litt tips, veiledning eller bare litt inspirasjon så vil jeg anbefale å titte innom Lystips.noMed en liten en som melder sin ankomst any day blir det ikke utenlandstur på oss denne sommeren så da jeg så denne planten på Hagesenteret måtte jeg bare ha den. Den minner meg sånn om Hellas og Santorini hvor vi var sist sommer! Grenene slynget seg rundt pergolaer, terrasser og døråpning hvor enn vi gikk og det var rosa blomster overalt. Det er ikke helt som å være i Hellas men disse blomstene gir meg i alle fall litt gresk stemning mens jeg går her og venter.Jeg håper dere nyter fine dager, om det er her hjemme, på hytta eller i sydligere strøk. Hyggelig at dere titter innom.

 

7 kommentarer

Laila MA

28.06.2017 kl.18:13

En utrolig fin plass :) Jeg er misunnelig på det bassenget ;)

eklektiskminimalisme

03.07.2017 kl.11:18

Laila MA: Takk:) Deilig med en sånn plass, spesielt i år når vi ikke har planer om å dra så langt. Håper du har en fin start på sommeren.

Laila MA

03.07.2017 kl.12:07

Det er sant :-) Lykke til med begivenheten :-) Jeg starter ferie i dag og det er så deilig :-)

eklektiskminimalisme

03.07.2017 kl.16:32

Laila MA: takk! Å, så deilig! Første dag av ferien er verdens beste dag!:) nyt den!

Laila MA

04.07.2017 kl.01:48

Det skal jeg :) God sommer og lykke til :-)

Nina

04.07.2017 kl.10:16

For en fin uteplass. Det bassenget var utrolig lekkert, misunnelig!

Https://utdinterior.no for over 27.000 interiørartikler.

eklektiskminimalisme

04.07.2017 kl.14:16

Nina: tusen takk! Vi storkoser oss der:)

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

38, Bergen

Jeg er 38 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 6 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv