House of rym

Bygge rede instinktet har tatt en litt uventet vending denne gangen. I stedet for å vaske babytøy og handle inn bleier og sinksalve er jeg mer opptatt av den andre ventende babyen vår akkurat nå, nemlig hytten! Den lille skal nok få all verdens oppmerksomhet når den kommer men akkurat nå er det mer spennende å se på servise og innredning til hytta enn å kjøpe ammeinnlegg og gulpekluter:) 

Jeg har forelsket meg helt i serviset fra hose of rym og det er ikke vanskelig å forestille seg hvordan det blir å nyte frokosten fra disse lekre fatene på late sommerdager eller ruskete høstdager. Fargerike, moderne og med en retrotvist. De minner meg faktisk om besta sitt servise fra jeg var liten, og det er ingen dårlig assosiasjon. Maten ble liksom ekstra god med en stor gul blomst. Serviset er i ulike farger og mønstre og jeg elsker hvordan de kan mikses sammen til en fargerik fest på frokostbordet.
Bilder fra pinterest
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits