Tips for å holde orden på kjøkkenbenken

Enkelte ting er det bare umulig å holde unna kjøkkenbenken, samme hvor mye du prøver. Hos oss er det blandt annet brød og ostehøvel. Jeg har prøvd ut en rekke løsninger for oppbevaring men blir det for tungvindt så blir det ikke brukt, men endelig tror jeg at jeg har funnet en måte som både er praktisk og pen å se på. Vi har alltid brødet i en brødpose, og det sier seg selv at det ikke er så pent å ha det liggende fremme, så i det siste har vi begynt å ha brødet oppi en blomsterpotte i papir fra Uashmama. Det er superpraktisk, bare å slippe det oppi så er det borte! Disse finnes i flere farger og størrelser, og skulle du ikke finne akkurat disse vet jeg at flere butikker har lignende potter i butikken.

Ostehøvelen som er i bruk opp til flere ganger om dagen hos oss er bare nødt til å ligge fremme så i stedet for å bruke krefter på å gjemme den bort har den fått sin egen plass på et gammelt terrakotta fat. Dagens lille ryddetips der fra meg altså! Jeg håper dere nyter helgen og været! Det er nesten så jeg ikke tror det, men våren ser ut til å ha kommet til Bergen, og skal vi tro værvarselet skal den bre seg over hele landet i løpet av helgen. Ikke et sekund for tidlig om du spør meg:) God helg! 

Én kommentar

Victoria Larsen

28.04.2017 kl.16:11

Kjekt!

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits