Klar for førjulstid

Denne helgen tenker jeg at noe av det som vanligvis står fremme på bord og skjenker skal pakkes bort og erstattes med litt lunere pynt. Jeg tenker litt dempet pynt i svart og hvitt og natur, og kanskje noe av det grønne skal erstattes med noe annet grønt? Som litt gran og eucalyptus? Jeg vurderer sterkt å pensjonere den stor monsteraen (bakerst i bildet). Monsteraen har de nydeligste blader og er superenkle å holde men det er bare å innse- når de vokser tar de helt overhånd, de vokser nemlig minst like mye i bredden som i høyden og det siste halvåret har den vært mer til irritasjon enn til glede. Det er faktisk ikke mulig å gå rundt bordet uten å lette på noen blader på veien! Så hva tror dere? Er det på tide å bytte ut den ville grønne? 

2 kommentarer

Rita

17.11.2016 kl.10:40

Husker det godt fra da jeg var liten, både mamma og bestemor hadde slike planter, og de buktet seg utover... Hva med å binde den opp? Tenker på en slik tykk mosestokk, det kunne vært ganske fint.

eklektiskminimalisme

17.11.2016 kl.12:00

Rita: Ja, kanskje det kunne vært en løsning. Jeg har prøvd litt ulike varianter men ikke blitt helt fornøyd ennå. Festet de i bambusstenger en stund, men jeg syntes ikke de brune stengene gjorde seg så godt sånn rent dekorativt. Akkurat nå har jeg støttet opp i bunn med lange orkidestenger men planten er for sterk, den bøyer stengene slik at det har minimal effekt. Så nå tenker jeg at den må flyttes, enten til en annen plass eller rett og slett ut døren.

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits