Forum kino

Noen av dere husker kanskje at jeg kjøpte et bilde fra bildesamlingen til Universitetet i Bergen for litt siden. Nå er det kommet i ramme og opp på veggen og jeg er så fornøyd! Forum kino er en av de eldste kinosalene i Norge og har vært i bruk nesten frem til nå (nå brukes den til teaterforestillinger). Jeg har mange gode minner fra oppveksten da jeg dro på kino der: først med mamma og pappa og siden med vennegjengen. Og kvelden ble liksom ekstra magisk i den store historiske salen. Det er nesten så jeg kjenner stemningen og lukten av popcorn bare ved å se på det. Det føles dermed veldig fint å ha den på veggen. At bildet i seg selv er veldig kult er nesten bare en bonus:)

Hvis du har lyst på noe på veggen som ikke alle andre har vil jeg tipes om å titte innom bildesamlingen. De har en fryktelig stor samling og kvaliteten på bildene er så god at de kan skrives ut i store formater.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eklektiskminimalisme

eklektiskminimalisme

37, Bergen

Jeg er 37 år og bor i Bergen sammen med min fine mann, en liten baby og en 5 åring. Denne bloggen handler i hovedsakelig om interiør. Jeg har alltid vært opptatt av kunst, estetikk og kreativitet og da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden våknet virkelig interessen for interiør. For meg er interiør spennende design, gode materialer og ikke minst det som skaper et hjem! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan dette gjøres via eklektiskminimalisme@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits