Hei-hei

Brått var det gått nesten et år siden sist innlegg. Det var på ingen måte planlagt, men likevel både nødvendig og kjærkomment. Da sist innlegg ble lagt ut hadde jeg vært syk en stund og minstemann var 1,5 år. Jeg merket at jeg ikke hadde like mye tid og overskudd lengre, og bloggen som hele tiden hadde vært en hyggelig hobby, kjentes mer ut som en tidstyv enn et koselig avbrekk. Men de siste par månedene, i takt med at formen har kommet seg og minstemann har vokst seg ut av babystadiet, har jeg kjent savnet etter bloggen. Oftere og oftere har jeg sett motiver ute i naturen eller her hjemme og tenkt at dette skulle jeg delt med dere. Hytteprosjektet vårt og mine småprosjekter har jo ikke stoppet opp selv om bloggen har gjort det. Så til gamle og kjære lesere, hei-hei! Jeg håper dere har det fint. Jeg har ikke glemt dere. Og til eventuelle nye lesere; velkommen skal dere være! Jeg håper dere vil dele interiør-, arkitektur- og designglede sammen med meg.

Gamle lesere skjønner sikkert hva dette er bilde av. Det er fra sist sommer da hytta ble ferdig malt. Siden den gang har mannen min tilbragt så og si hver eneste helg der for å gjøre den ferdig innvendig. Faktisk så er vi kommet så langt at den snart skal tas i bruk. Jeg lover å vise mer fra hytta etter hvert, men akkurat nå ville jeg bare titte innom og si hei. Jeg er tilbake:)

4 kommentarer
  1. Hei hei!
   Vi har kjøpt oss hytte (skjedde brått i går) og da begynte jeg å tenke på deg, som det har vært så stille fra så lenge. Kjekt å se du er tilbake! Jeg er veldig klar for hytteinspirasjon, selv om det ikke blir noe annet enn litt maling på oss med det første (er midt i utskifting av kjøkken her hjemme så det tar det meste av tid og penger for øyeblikket). Hytta er fra 50-tallet men i ok stand, men håpet er å modernisere etterhvert. Og det beste? Det er nabohytta til den vi har leid i mange år, men med MYE bedre utsikt og superfin uteplass. Vi gleder oss!
   Håper å få se masse av din nå snart. Har tenkt og lurt en del på hvordan den har blitt.

  2. Oi! Så utrolig gøy med ny hytte, og spesielt om den ligger ved den dere har lånt før. Jeg vet hvordan det er når du har tilknytninger til et sted. Da finnes det liksom ikke andre steder i hele verden. Du kjenner hver knaus og hver topp, hvor de fineste badevikene er og hvor kaffen smaker ekstra godt etter en lang tur. Kan tenke meg at du ser frem til å gjøre den til deres. Og de fineste hyttene er jo fra 50-60 tallet, eller i alle fall de fineste hyttetomtene. Da var det jo ikke så strenge restriksjoner til hvor det var lov å bygge. Kjekt å høre fra deg igjen😊 Silje

   1. Har ikke instagram, så jeg får ikke kommentert der. Men ser innleggene dine og syns den hytta di har blitt så fin! Håper alt ble så bra som du ønsket. Det var jo ikke lite planlegging som gikk inn i den… Badekaret så fantastisk ut, skjønner veldig godt at jobbet for å få til en god løsning for å kunne ligge og nyte den utsikten!
    Vi er ferdige med kjøkkenet, som vi jo har planlagt nesten like lenge som du planla hytte… 😉 Endte opp med BLÅTT kjøkken fra Kvänum, med benkeplate i ask, og jeg er så fornøyd! Åpnet opp litt mer vegg, og det gjorde en enorm forskjell.
    Kos deg med hytta, regner med det er nydelige høstfarger som kan nytes gjennom de fantastiske vinduene der nå!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg