Kjøkkeninspirasjon

Elektriker og rørlegger skal snart i gang med å legge inn rør og ledninger i tak, gulv og vegger så i løpet av kort tid må vi bestemmer nøyaktig plassering av hvor det skal legges inn. Og med det så må vi også bestemme utforming av kjøkkenet på hytta en gang for alle. Jeg har vært innom en rekke kjøkkenleverandører men nå som vi nærmer oss kan det se ut som vi lander på et Ikea-kjøkken. I tillegg til god pris og mange muligheter gir Ikea-kjøkken oss nemlig en rekke muligheter når det gjelder fronter, om det blir å få de laget av møbelsnekker eller å bestille fra en av de mange firmaene som produserer fronter. Her er et lite knippe inspirasjon. Det er så mye fint å velge mellom at valget kan bli vanskelig, men jeg tror likevel at jeg har en favoritt. Hva er din?

Jeg håper dere har fine novemberdager.

Olivengrøn mot mørkt treverk er en utrolig flott kombinasjon. Fra andshufl

Om grønt er for spenstig så finnes den også i andre farger, som mørk, mørk grå.

Trenden med grove materialer, som kork, finer og spon har lenge vært i vinden og Superfront har her tatt det inn på kjøkkenet med fronter i lakket mdf.

Ask og eng leverer fronter i Bambus i ulike farger og utrykk. Enkelt, nordisk og stilrent.

Hos Reform har du mulighet til å få ditt eget industrikjøkken hjemme med fronter, håndtak og benkeplate i alluminium. Om grå alluminium blir for rått for deg så finnes det også i svart. Har du sett vipp sitt kjøkken så er ikke dett så ulikt.

Bilder fra leverandørene.

7 kommentarer
  1. Å, dette blir spennende å se! Tror det olivengrønne kunne blitt kjempefint. Nydelig både sammen med mørkt treverk, men også med lyst, feks eik. Og åå en hytte kan man jo koste på seg å være litt mer vågal enn hjemme.
   Vi er i gang med kjøkkenplanlegging igjen, det ser ut som det blir nytt kjøkken i løpet av neste år. Nå er planen å skifte ut frontene, vi tror ikke vi ville blir fornøyde med å beholde de veldig profilerte vi har, selv om vi fikk de lakket.
   Fronter og benkeplate er en ting, men hva med veggen? Det syns jeg kanskje er det vanskeligste, hva skal man dekke sprutsoner med? Skal man ha det samme på hele veggen, eller bare sprutsoner? Det eneste vi er sikre på, er at fliser er uaktuelt, det liker ingen av oss.

  2. Ask og eng er flott! Tipper en av deres er favoritten din;)? Litt uoversiktlig hjemmeside de har da… Finner ingen priser og produktoversikt. Har du fått noe pris på fronter? Hva koster det?.

  3. Rita: Hei! Det er helt merkelig å ha kommet dit at vi sammen med elektriker må plassere ut stikkontakter og velge ut lamper i alle rom. Plutselig er vi kommet så langt:)

   Er helt enig i den olivengrønne. Det kunne blitt kjempefint og vi tar nok en del valg som vi ikke ville gjort hjemme. Kan liksom kjøre på litt på hytta siden vi ikke er der til dagen. Blir ikke lei av ting på samme måte da.

   Spennende med nye fronter på kjønnenet da! Hvilke går dere for? Kan dere kjøpe fra en kjøkkenleverandør eller blir de spesiallaget?

   Vi er så “heldig” at vi ikke får noen sprutsone på hytta ettersom koketoppen er på kjøkkenøyen så vi slipper å ta stilling til det. Hvilke sprutsoner ser dere for dere? En mulighet er jo bare å ha glassfelt bak sprutsonen?

  4. Ida: Du har helt rett!:) Det var favoritten! Men så fant jeg enda et selskap som leverer fronter. Utrykket er ganske likt Ask og eng men frontene er i treverk og ikke bambus. De heter Reform og er dansk. Om de leverer til Norge så tror jeg at vi går for de. De har priser på nettsiden sin også.

  5. Glassfelt er en mulighet, ja. For vår del blir det nok kun behov over koketoppen, vasken blir ved vinduet. Så en med kobberplate på et showroom i København som vi begge falt for. Messing hadde også vært fint. Og når det blir på et lite område, spiller ikke prisen så stor rolle.
   Tror Reform leverer i Norge, ja. Jeg kom dessuten over denne som ser spennende ut: https://andshufl.com/
   For vår del blir det nok spesiallagde, ikke funnet noen leverandør som har samme mål som våre.

  6. Rita: oi, messing og kobber høres kjempefint ut! Det har ikke jeg sett noe sted. Det ville jeg gått for.

   Andshuffle har kjempefine fronter, de grønne med mørkt treverk er derfra:)

   Tenkte å kontakte reform og høre om de leverer. De har noen utrolig fine i tre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg