Juvet

Hei! Det blir lengre og lengre mellom hvert innlegg her på bloggen og da er det så hyggelig å se at mange titter innom likevel. En litt travlere hverdag gjør at bloggen ikke får fullt så mye fokus og da kommer innleggene litt i rykk og napp. Sommerferien er over for lengst for min del men det betyr ikke at moroa er over av den grunn. Jeg er faktisk så heldig at jeg skal til Barcelona OG New York i løpet av september, og med sånne ting i vente så kan høsten bare komme. Ellers er hytta alltid et tema hjemme hos oss. Stort sett hver eneste helg er viet til hyttebygging og selv om vi blir litt sliten, han av bygging og jeg av å passe barn, så er vi fortsatt like motiverte. Å se hyttebabyen vokse seg stor og fin, det er så gøy det! Jeg koser meg med hvert minste lille fremskritt. 

Er du ferdig med ferien? Om ikke er her et tips til en liten get away, om ikke annet for en helg nå på sensommeren. Juvet landskapshotell er et hotell helt utenom det vanlige.  Her er du tett, tett på storslått norsk natur. Juvet ligger mellom Geiranger og Trollstigen med skogen, fjellene og elven som nærmeste nabo. Moderne arkitektur og vakker natur i en perfekt symbiose. Rommene består av flere små byggverk hvor den ene siden er i glass men uten innsyn fra de andre byggene. Det skal visstnok oppleves som å være i en moderne og luksuriøs gapahuk. Tegnet av Jensen & Skodvin. Om du vil se mer av hotellet, eller hva prisene for overnatting ligger på, kan du gjøre det her

Bilder archdaily

6 kommentarer
  1. Takk for flott reisetips. Juvet så ut til å være et fint spesielt sted. Det er alltid gøy å høre om litt andre type hoteller. Spennende reisemål du har fremover, også. Både New York og Barcelona er flotte byer 🙂

  2. Laila MA: Kjenner at jeg kunne tenkt meg å oppleve Juvet selv. Det ser skikkelig flott ut. Jeg har vært i både Barcelona og New York og det gjør kanskje at jeg gleder meg ekstra. Jeg vet at de byene skuffer aldri. Du må ha en nydelig helg og takk for at du titter innom og legger igjen noen ord. Det er så hyggelig:)

  3. Stilig, der hadde det vært gøy å overnatte en gang!
   Skal overnatte i Tubakuba i helgen, tror det blir bra også. Har fått lånt med oss mine nevøer…

  4. Rita: Oi, så gøy! Der har jeg alltid hatt lyst å overnatte. Booket den faktisk en gang men så passet det ikke likevel, og etter det har det ikke vært så enkelt å booke den. Er skikkelig populær. Helt supert tilbud fra Bergen kommune. Er sånne tilbud som gjør meg litt ekstra stolt over å være bergenser. Et annet godt tilbud er gratis leie av kano i Skomakerdiket hele sommeren fra 11-15. Dette er siste helgen så det kan dere jo dra nytte av når dere er der oppe:) Du må ha god tur!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg