Arbeid pågår

Tenkte jeg kunne gi et lite innblikk i arbeidsprosessen. Bildene er ikke akkurat selvforklarende men jeg kan prøve å forklare litt. Det er noen uker siden disse  ble tatt og siden den gang er det kommet en del isolasjon i veggene og vi har hatt møte med elektrikeren. Hjemmeleksen fra elektrikerne er å plassere nøyaktig hvor stikkontakter og lamper skal komme og med det hvilke produkter som skal brukes. Rørleggeren har også bedt oss om å plukke ut produkter til badet og tiden for å nøle er dermed over og vi må faktisk bestemme hvordan det skal se ut inni hytta. Så jeg driver faktisk og velger ut badekar, armaturer, senger, skap og lamper i disse dager. Veldig gøy men også fryktelig vanskelig. Jeg lider nemlig av beslutningsvegring. Det er jo så mye å velge mellom! Det er ikke nødvendig å bestille noe ennå (bortsett fra produkter til badet da jeg tror vi skal begynne der snart) men ettersom det er mange skreddersydde løsninger må vi vite at alt passer når den tid kommer. 

Her er et bilde tatt fra gangen (inngangspartiet). Til venstre ser dere to åpninger som blir dør til to små soverom. Til høyre blir det trapp opp til hemsen hvor det blir kosekrok/soverom for ungene. Høyden i gangen som dere ser her, beholder vi. Vinduet til høyre er inne på soverommet vårt. Vinduet rett frem er inne på badet. For å beskytte vinduene under byggingen er de dekket til og den fine utsikten er gjemt bort for en stund. 

Dette er inne på vårt soverom, med vindu fra gulv til tak og dør ut til altanen som kommer utenfor. 

Her er bildet tatt fra badet, vinduene i midten er inne på vårt soverom og vinduene lengst borte er inne i stuen/kjøkkenet. 

Ikke verdens peneste bilder men tenkte det var gøy for dere å se hvordan ting tar form?

Håper du har fine dager og at du koser deg med førjulstiden. I Bergen er snøen kommet og sprer lys og juleglede til små og store:) God onsdag!

 

4 kommentarer
  1. Fantastisk gøy når det virkelig begynner å ta form! Og det lille glimtet av utsikten i det siste bildet ser jo kjempefin ut! Skjønner godt at du har valgt store vinduer, ja.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg