En ny plantefavoritt?

De siste årene har det dukket opp flere og flere trendplanter i de tusen hjem og instagram, interiørblader og influensere introduserer oss for nye hele tiden. Pilea, kokusnøttpalme, banantrær for ikke å snakke om Monstera er å se overalt. Nå er Monstera kommet i en ny variant med en litt annen type blader, så nå gjenstår det å se om interiørnorge tar den til sitt bryst og ønsker den velkommen. Jeg synes i alle fall den en kjempefin.

 

 

2 kommentarer
  1. Jeg har alltid likt Monstera – eller vindusblad som vi alltid har kalt den. “Alle” hadde denne da jeg var liten, og den minner meg veldig mye om min bestemor. Tenkte å kjøpe meg en rett før den ble så trendy, men da mistet jeg litt lysten.
   Ble inspirert av baderomsinnlegget ditt, så jeg tror jeg skal kjøpe meg en ny grønn plante for å ha på badet, og sette den i en kurv, for å få en litt mer organisk følelse på det litt kalde badet…

  2. Rita: så koselig å høre at du lot deg inspirere av innlegget. Det blir nok kjempefint på det store, fine badet ditt!

   Jeg er smått besatt av fine, grønne planter så jeg klarer ikke stå i mot, trend eller ei. Før helgen gikk jeg til innkjøp av to av Plantasjens aller største planter. Er ingenting annet som gjør så mye med et rom som planter gjør. Det er bare så friskt og fint:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg