Gotland sommerhus

Vi feiget ut. Vind, sjøsprøyt, solforhold, takutstikk og fare for rustflekker gjorde at vi ikke tok sjansen på vedlikeholdsfri kledning som gråner over tid. Så da gikk vi tilbake til den opprinnelige planen for hytta. Svart, stående kledning med smale bord. Og taket- det blir en nydelig dråpeskifer. Jeg tror ikke det blir feil det heller.

Så i dag tar jeg en titt på en annen langstrakt, svart hytte, som på mange måter har det samme utrykket som vår hytte, men som på den annen side er vidt forskjellig. Der vi kan dra skyvedørene fra og viske ut overgangene mellom stuen inne og uteplassen utenfor, drar de faktisk fra hele veggene, og rommet innenfor blir mer en utestue enn en innestue. En plass å være inne mens du er ute. Ute og inne er rett og slett blitt noe udefinerbart. Så enkelt og samtidig så  genialt. Designet av Jens Enflo og Morten Vedelsbøl.

Bilder fra pinterest

2 kommentarer
  1. Rita: Italia er bare så bra. Vi snakket om nye turer mens vi var på ferie og det er tegn på at ferien er bra:) Du må ha en kjempefin tur og en nydelig sommer, Rita! Det er alltid så koselig når du legger igjen noen ord her inne.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg