Drøm av en hage

Og så var jeg tilbake. For jeg tok meg ikke bare en fysisk ferie denne gangen men en digital ferie også. Ikke frivillig vel og merke.Toscana det har nemlig like dårlig nettilgang som det er vakkert. Meldinger, eposter og nettilgang kom og gikk som det passet. Så da var det bare å innfinne seg med situasjonen og logge av, så vi har badet, ruslet i olivenlunder, spist croissanter, drukket rødvin og espresso, og spist mye, mye gelato. Ja, alt man skal gjøre når man bor i en landsby i Italia. Vi har fylt opp minneboksen og fått med oss hjem en badeløve av en baby og en italiensk talende 6-åring. Familieliv har vært i fokus og kameraet ble ofte glemt men her er et lite bildedryss av hagen vår. En hage som var en planteelskers drøm. Grønn pergola, piletrær, buksbom og verdens største fikentre♥ Tenk å ha et sånt et i hagen da!

I morgen er det tilbake i jobb noen uker før den lange ferien starter. Det er nesten litt rart å tenke på at sommeren så vidt har startet. Vi har vært så bortskjemt med fint vær her hjemme og med en uke i Toscana på toppen av det hele er det mye mer sommer enn vi pleier å få tildelt i løpet av et helt år.

Jeg håper du også nyter årstiden der du er. Takk for at du titter innom.

2 kommentarer
    1. Laila MA: Naturen i Toscana er virkelig så vakker som folk skal ha det til. Hver dag, like før solen gikk ned, løp vi ut for å få med oss det helt spesielle lyset som var der. Og om kvelden da alt var mørklagt var det tusenvis av stjerner på himmelen og hundrevis av ildfluer overalt. Jeg har aldri sett noe lignende.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg