Få sommerfølelsen inne

Det har vært helt fantastisk vær i store deler av landet de siste ukene og selv om de færreste har ferie, er feriefølelsen til å ta og føle på. Det er varmt hele tiden, både ute og inne, det lukter av is, jordbær og friske blomster, det er yrende liv i gatene og sengetid begynner å bli et fremmedord. Presset om at vi MÅ være ute fordi det er fint vær er borte, vi er ute når vi vil, inne når vi vil og livet under en parasoll er deilig. Selv om husarbeid og hagearbeid kanskje ikke er pri en om dagen er her litt inspirasjon til hvordan du kan få sommerlooken inne:

1. Kjøp klatreplanter og skap en jungel hjemme. Hjelp de på plass slik at de vokser der du vil ha de. Jeg har nettopp gått til innkjøp av to voksevillige Gullranker. Med dager med mye sollys (og vann) så dukker det opp flere blader i uken. 

 

2. Bytt ut noe av innredning, som et par puter, med lysere tekstiler. Sarte rosa-, blå- eller grønntoner gir deilige sommervibber. 

 

3. Tilføre noen lette naturmaterialer i feks bambus, bast eller sjøgress, gjerne i kontrast med hardere materialer og mørkere farger for å lande utrykket. 

 

4. Velour og støvete farger som rust og sennep er hot denne sesongen men for at det ikke skal bli for tungt er det fint å friske opp med lyse pasteller.Terrakotta, svart og rosa er fine farger sammen. Rødoransje mot isblått gir også en nydelig kontrast. 

 

5. For å få et litt mer bohemsk utrykk  er det fint å tilføre mønster i noe av innredningen. La deg inspirere av Østen, Sør-Amerika og Marokko. 

Håper du fikk litt inspirasjon. God sommer!:)

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg