Et møbel du vil ha resten av livet

Du kan gjøre mye med Ikea sine hylle- og reolsystemer, du kan tilpasse de til ditt behov, lage egne hacks ved å male og gjøre nye vrier på standardversjonen og ikke minst er de lett tilgjengelig. Men har du flyttet inn i boligen du skal bo resten av livet er det gjerne ikke Ikea du bør gå for. Vi har hatt flere moduler selv og min efaring er at hver enkelt del ikke er så dyr (for det er jo billig og lettvint vi forbinder med Ikea) men den samlede summen kan bli fryktelig høy. Jeg har flere ganger fått hakeslepp i kassen. Og selv om mye er av god kvalitet på Ikea så er det langt fra alt som er det og skal jeg være helt ærlig så synes jeg de plaine løsningene kan være litt kjedelig, spesielt med tanke på at ALLE har de hjemme hos seg.

Så er du kommet dit at du skal kjøpe den reolen som skal fylles med bøker, minner og dine fineste ting de neste 10-20 årene er her noen alternativer. Ja, de koster en god del mer, men så vil du heller aldri bytte de ut.

 

Poise av Anders Hermansen

Et nytt modulsystem som er elegant, tidløst og luftig i utrykket. Reloene kan modeleres i den høyde og bredde du ønsker og finnes også med hjørneløsninger. Det at hyllene ikke har en bakvegg gjør mulighetene uendelige og kan like gjerne brukes som romdeler som hylle.

 

Reol av Mogens Koch

Møbelet ble designet første gang i 1928 og det enkle og funksjonelle i kombinasjon med den gode kvalitene gjør den like aktuell i dag.

 

String hyllen av Nisse Strinning

Hyllesystemet ble designet på 60 tallet og selv om det hele tiden har vært aktuelt har det blitt enormt populært de siste årene. Fleksibiliteten, alle fargemulighetene og den kule looken er nok noe av grunnen til at den har blitt så populært. Dette er et møbel å bli glad i.

Bilder fra pinterest

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg