Hotelbedroom uten at det koster skjorta

Soverommet som i mange år ble nedprioritert og glemt er blitt viktigere og viktigere. Selv om det er i sovende tilstand er det her vi bruker det meste av døgnet. Og bør ikke starten og slutten på dagen være en god opplevelse? Her er 5 tips på veien til å få hotellook på soverommet uten at det koster all verden. Og benytt deg av januarsalget! Nå får du sengetøy, gardiner, puter og pledd til en slikk og ingenting. Butikkene bytter ut varene flere ganger i året så selv om varene er på salg betyr ikke det at de er utrendy. Jeg kjøpte gardiner i fløyel på 70 eller 80% for mange år siden på Kid (Tror jeg betalte rett over 100 lappen for 4 lengder). Nå er de falmet og klar for utskiftning men de har holdt seg i 10 år. Så prøv å se mulighetene i det som er på salg, kanskje du må sy ting om litt eller gå for en litt annen look enn det du opprinnelig hadde tenkt men det trenger på ingen måte å bli dårligere av den grunn.

 1. Mal veggene. Dette tar ikke alt for lang tid og det har enorm effekt. Gå for en mørk og rolig farge for å få den eksklusive, dempede hotellfølelsen eller går for lyse farger og bruk mørkere farger på gardiner og tilbehør. Jotun har et stort utvalg i lekre farger akkurat nå.
 2. Selv om du har fine gulv, så ha et teppe på gulvet. Det gir en lun følelse og det er fantastisk for føttene å trå på et mykt underlag om morgenen.
 3. La gardinene gå fra gulv til tak, det gir en luksuriøs look. Velg gardiner i ull eller velour, dette er fint for å stenge ute sola på lyse sommernetter og det gir et eksklusivt utrykk. Ha gjerne doble gardiner med noen tynne, lyse gardiner bak de mørke for en ekstra sofistikert stil.
 4. Ikke velg mønster på sengetøyet. Gå for noe nøytralt som hvitt eller grått, da vil det alltid passe inn og se pent ut. Vi er ikke spesielt flinke til å re opp sengene her i huset men uredd seng med hvite sengetøy ser liksom ikke så “bråkete” ut som et fargerikt sengetøy.
 5. Sengegavl er veldig effektfullt. Du finner flere rimelige varianter hos feks Ikea og Jotex eller du kan lage den selv! Det gjorde vi på vårt soverom for et par år siden og det var ikke spesielt vanskelig å få til.

Håper du fikk noen gode tips. Lykke til!:)

Bilder fra pinterest

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg