Husdrømmer

Jeg sluker alle arkitekt- interiør og husbygggerprogrammer som er om dagen. Akkurat nå er det Husdrømmer på nrk, et svensk program om det å bygge drømmehuset. Ulike hus og ulike personligheter i hver episode. Jeg synes det er kjempespennende å se hva som er folks drømmebolig men akkurat nå er det kanskje det byggetekniske som er det mest spennende. Vi er jo snart midt oppi det selv! Det er vilt å tenke på.

Det jeg liker best med denne programserien er at den er så ærlige. Det er ikke bare et vakkert hus som blir bygget, det er også en krevende prosess for de involverte. Det er store summer som er i spill, det er mye man skal bli enige om og ikke minst er det tidkrevende. Det er ikke rart at slike byggeprosesser kan tære på forholdet. Nå er det ikke et hus vi skal bygge, men det er ikke langt i fra! Bruksarealet på hytten blir ikke så fryktelig mye mindre enn huset vårt, men fordelen er at det er en hytte. Vi MÅ ikke være ferdig innen en viss dato. Det går helt greit å ferdigstille den et halvår eller et år senere enn planlagt om det blir for travelt. Akkurat det å ha en realistisk tilnærming til fremdrift og ferdigstilling tror jeg er viktig. Vi bobler nesten over av lykke over tanken på at vi faktisk skal begynne å bruke hytten men enn så lenge prøver vi å glede oss over prosessen. Det er tross alt gøy å glede seg også:)

Nå er det straks helg og her står faktisk dåp for minsten på tapetet så nå må jeg løpe. Skal hente gode venner på flyplassen! God helg til deg! Hyggelig at du titter innom:)

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg