Dagens inspo

Vi er i feriemodus om dagen. Det går stort sett i sjokolade, smultringer og mektige desserter og vi nyter hver eneste bit uten å tenke på en eneste kalori. Med julepyntet hus, unger som er kledd ut som smånisser og et snødekt vinterlandskap er det blitt skikkelig julestemning. Men selv om det er feriestemning ligger vi ikke på latsiden og mannen har trosset snøen og støpt noen ringmurer til hytta også i dag. Jeg tenker jeg må ut på tomten i morgen og inspisere litt, om ikke så mye på arbeidet som er gjort så kanskje litt på hvordan tomten ser ut i romjula. Vi drømmer nemlig om å ha første julefeiring på hytta jula om to år og bare tanken på det får det til å krible i magen:) Så selv om det er hyggelig med julepynt lar jeg meg inspirere av stilrene og tidløse løsninger. Her er dagens inspo fra pinterest.

Jeg håper dere har en fin romjul!

5 kommentarer
  1. Stilrent, naturmaterialer – tre, skinn, marmor, lys og luft, og flotte kunstverk. Lekkert!
   Vi er tilbake i byen etter julefeiring hos svigermor, og i dag drar vi ut på hytten. Der er tradisjonen et glass whisky nede i naustet mens vi sitter og ser på fyrverkeriet på nyttår. Mye bedre enn å stå ute og late som det er godt med champagne i kulda!
   Fortsatt god jul til dere!

  2. Rita: for en fantastisk nyttårstradisjon! Skjønner hva du mener, det er veldig oppskrytt med nyttårsfeiring. Å stå ute i vind, sludd og regn er ikke akkurat kos. Etter vi fikk barn er høydepunktet blitt å gå nyttårsbukk og tenne stjerneskudd. Ikke akkurat høy partyfaktor men fryktelig koselig.

   Du må ha en fin feiring i naustet og tusen takk for at du alltid legger igjen noen ord her inne. Det setter jeg veldig stor pris på:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg