Kalender og minner

I samarbeid med smartphoto

Hvert år lager min søster de fineste kalendere med bilder fra året som har gått. I tillegg til å henge den på egen vegg er den et fast tilskudd under juletreet til stolte besteforeldre, og hver gang jeg ser den hjemme hos mamma tenker jeg at dette er noe jeg burde gjøre selv. Det er så hyggelig å se hva de små har opplevd i løpet av året som har gått! Påsketur i gnistrende vintervær eller leting etter krabber i fjæra på deilige sommerdager. Så samtidig som fotokalenderen er en super måte å holde orden på dagene er det også en hyggelig liten minnebok for hele familien.

Hos smartphoto kan du lage den kalenderen som passer deg best. Du velger selv hvilken mal og hvor mange bilder du ønsker å bruke og om den skal starte i januar eller en annen måned i året, det velger du helt selv.

Veggkalenderen får du i ulike formater, blandt annet en smalere kjøkkenvariant som passer inn overalt. Denne tenker jeg ikke bare er fin på kjøkkenet men også på kontoret for en kjapp oversikt over kommende dager, avtaler, helligdager og ikke minst når neste ferie venter:)

I tillegg til de tradisjonelle som du henger på veggen får du kalendere i en rekke andre varianter, som kalenderbok, musematte, fødselsdagskalender, i fotoholder eller kanskje min favoritt- familiekalender! Hvor smart er det ikke med en egen kolonne til hvert familiemedlem? Vår gutt er bare 5 år men vi har allerede rukket å se konturene av travle dager med fritidsaktiviteter og lekeavtaler. En sånn kalender gjør det kanskje litt lettere å holde orden i en travel hverdag?

Om du vil se mer av smartphotos utvalg og lage din egen kalender kan du gjøre det her. Lykke til!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg