Baderomsplater

Innlegg i samarbeid med bygghjemme.no

Vi har vært fullstendig inni babyboblen den siste tiden og på et blunk var sommeren over. Ikke at det gjør noe, jeg elsker høsten! Det er noe med å starte en ny sesong og denne høsten blir mer spennende enn på lenge!

Hytteplanene har lenge vært en drøm men med byggingen på nyåret betyr det at vi for alvor må tenke gjennom løsningene. Og selv om vi har landet mye, er det mange detaljer som gjenstår. Noe av det morsomste med å tegne sin egen hytte er at vi kan designe akkurat de løsningene vi vil, og badet er et av de rommene jeg gleder meg mest til! Vi har nemlig planer om å ha et stort vindu der slik at vi kan nyte den vakre utsikten også når vi pusser tenna. Det er ferielykke!:)

Planen er å få til et delikat og eksklusivt bad uten at det blir for kostbart. For å fremheve naturen utenfor ønsker jeg et sømløst utrykk på badet. Jeg tenker matte grå vegger, grå fliser og grå innredning i samme nyanse og så kan enkelte av detaljene gå i svart for å bryte opp. Som svarte lamper og blandebatteri. Ved å bruke samme nyanse på ulike teksturer og materialer tror jeg badet vil fremstå dempet og eksklusivt.

Vi har vært innom flere ideer for badet og det jeg tror vi lander på er å flislegge gulv og dusjsone og ha slette vegger, for eksempel ved bruk av baderomsplater.  Platene fra Fibo hos bygghjemme er et godt alternativ og gir et tett resultat uten skjøter og stygge overganger. De er godkjent i henhold til våtromsnorm og er enkle og billige å montere. I tillegg finnes de i over 600 størrelser, farger og mønstre slik at det er mulig å finne den looken vi er ute etter. Ettersom de kan monteres direkte på stenderverk sparer vi også arbeid med gips, membran og flislegging. Det blir mer enn nok arbeid med hytten så om vi kan spare tid og penger er det ingenting som er bedre enn det!

Baderomsplater og paneler er på full fart inn i det norske markedet og ettersom det hele tiden kommer inn nye produkter kjører bygghjemme ofte kampanjer og tilbud for å gjøre plass til nyhetene. Om du vil lese mer om utvalget og fordelene med baderomspaneler kan du ta en titt på bygghjemme.no.

 

Bilder fra Fibo.no 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg