Om du skal ha 2,4 eller 14 gjester er det hyggelig å servere noe som markerer den store dagen. Her er fem deilige 17 mai desserter som vil se nydelig ut på bordet.
Lag små porsjonspavlova og dekorer de med krem og bær. Enkelt og veldig dekorativt!
Pynt den tradisjonelle bløtekaken med en sløyfe.
Krem i porsjonsglass med friske bær. Friskt og vårlig!
Dessertspyd med marshmallow, brownies og bær.
Lag ostekaken i porsjonsglass og dekorer den lagvis slik at den ser ut som det norske flagg.
Bilder fra pinterest
6 kommentarer
Så mye godt 🙂
lisarorvik: ja, ikke sant!:)
Så mye fint og godt! 🙂
elisebr: ja, og mange av de er jo superenkle å lage også! Litt krem og bær så er du i mål:)
Så herlig 😀
Lilli: maten er jo halve moroa på 17 mai:)!