Duse pasteller

Om du lengter etter vår kan en titt på Kählers nyeste kolleksjon gjøre ventetiden litt kortere. Vakre detaljer, organiske former og duse pasteller er gjennomgående i de nye produktene og det får meg til å tenke på varmere dager og lysere kvelder. Og jeg kan nesten ikke vente med å bytte ut de vanlige middagsrettene med lette salater som kan nytes på terrassen eller bassengkanten. Her er Kählers nyeste produkter:


Bilder fra produsenten
 

 

9 kommentarer
  1. Maritato: ja, ikke sant! Liker spesielt de skulpturelle koppene:) Jeg liker egentlig veldig godt snøen og vinteren, men akkurat nå etter jul når det er så mørkt ute kjenner jeg at jeg lengter etter litt lysere dager.

  2. Du har virkelig fått fart i bloggingen igjen! Veldig bra! Den nederste av Safari-stolene står på ønskelisten her hjemme også, men i realitetens verden så kommer den nok ikke inn. Prisen er jo ganske høy, spesielt siden vi allerede har for mange stoler. Kan absolutt se for meg at den kan være fin på en hytte, og den er faktisk kjempegod å sitte i. Og så kjenner jeg at jeg fikk fornyet lyst på et bunadspledd, når jeg så det fargerike pleddet ditt. Tror stuen vår hadde kledd det fra Fusa, feks. For bunadspledd kan man vel kjøpe uten noen geografisk tilhørighet? 😉

  3. Rita: Med sykdom i vinter ble det litt lengre pauser enn det som var tenkt, men jeg satser på å holde bloggen mye mer oppdatert fremover. Jeg blir i alle fall fryktelig glad for at du er innom selv om jeg ikke har vært like flink til å poste innlegg. Det setter jeg utrolig stor pris på:) sararistolen er så fin… Jeg tenker at jeg vil prøve å få tak i noen stoler brukt, da blir prisen litt mer overkommelig. Mulig jeg må ta en tur til Oslo der det er litt flere til salgs eller kanskje det er en fin anledning til å dra til Danmark! De er overaskende gode å sitte i disse designklassikerne! Og at de har blitt klassikere tenker jeg ikke bare har med det fine designet å gjøre men med det gode designet, både når det gjelder komfort, bruksslitasje, og materialer. Jeg er fryktelig glad i missoni pleddet vårt, men hver gang jeg ser bunadspleddet så kjenner jeg at jeg skulle ønske vi hadde bunadspleddet i stedet. Jeg hadde rett og slett ikke fått opp øynene for det da vi kjøpte vårt. Men kanskje vi kan få det på hytta en gang i fremtiden;)

  4. Bra du føler deg bedre, da! Jeg kom også med et blogginnlegg i går, er jo veeeeeldig lenge mellom mine innlegg. Klarer ikke helt å legge den helt ned, så det får bare bli sånn.
   Det er jo det som er det fine med designklassikere, de kan like godt kjøpes brukt for kvaliteten er så bra! Og jeg syns det er helt greit å bruke en del penger på en designklassiker, for det er helt sant som du sier at det er komfort, bruksslitasje og materialer vel så mye som designet som har gjort de til nettopp en klassiker. Vi har jo investert i både spisebord og sofa (selv om vi fikk kjøpt begge deler på salg så var det jo fortsatt dyre møbler), og begge deler er av en kvalitet som gjør at vi tenker vi kan ha de for resten av livet.
   Trodde forresten jeg skrev et lang svar på spare-innlegget ditt igjen. Orker ikke gjenta hele svaret, men kort oppsummert: kremen heter Exuviance, jeg bruker age reverse-serien. Og Maldivene på budsjett, som avisene skriver om nå, hadde jeg ikke giddet. Enten bruke masse penger på en resort, som er helt fantastisk, eller dra et annet sted hvor du får mer for pengene. Bo billig på gjestehus er såpass kjipt i forhold til hva du kan få for pengene tilsvarende steder, at jeg syns ikke det var verdt det. Annet tips til eksotisk reisemål er Marokko, var der for en del år siden og likte meg veldig godt.

  5. Rita: Så gøy med nytt innelgg! Jeg er innom bloggen din med jevne mellomrom, og selv om det ikke er så ofte det kommer noe nytt så gleder jeg meg til hver gang det gjør det:)

   Det er nettopp det som er med designklassikerne, de kan vare hele livet og så er designet så vakkert og tidløst at det skal noe til for å bli lei av de. Spør du meg er det god nok grunn for å investere i god design av og til.

   Jeg kjenner jeg er skikkelig resiesyk om dagen! Vi har jo planer om å reise til vinteren igjen, men herregud jeg kjenner det er lenge til! Skjønner hva du mener med å reise på lavbudsjett til Maldivene. Flere av de stedene vi bodde i Thailand var ok da vi var alene, men med barn ville jeg ikke bodd der… Og så er jeg blitt et luksusdyr på mine eldre dager, jeg vil helst ha en nydelig ferie når jeg først drar. Marokko er en plass jeg ofte har hatt lyst å dra, der får man jo både badeferie og kultur. Eneste minuset er temperaturen, den er litt lav i januar/februar når vi har tenkt å dra… Tusen takk for tips om krem:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg