Hvordan få en design spisestue på budsjett

Når du kikker i interiørbladene virker det ofte helt umulig å oppnå det samme. Lommeboken strekker bare ikke til! Og for å slippe å innrede huset som en side fra Ikea katalogen har jeg funnet noen smarte løsninger på veien. Ikke at det er noe galt med produkter fra Ikea, men det kan fort bli litt sjelløst og lite spennende om alt er derfra. Og er du glad i designmøbler oppdager du fort at de er dyre, selv når de er brukt… men det finnes noen lure måter å tilføre design uten at det koster skjorta, og her er noen tips til hvordan du kan innrede spisestuen.

1. Gjør et valg: skal bruke mest penger på spisebordet eller stolene? Kanskje du har arvet et gammelt bord som i seg selv ser gammelmodig ut men som sammen med de rette stolene ser råkult ut! Kontraster er tingen.

2. Dersom du går for designklassikere som 7èrn, Myren, Y-stol eller eames, kjøp de brukt! På den måten får du drømmestolene til under halve prisen. De selges og kjøpes på finn hele tiden, og er du så heldig at du bor nærme svenskegrensen kan du legge inn bud på Lauritz og kjøre ned og hente de i Danmark hvor de er enda billigere.

3. Gå for en litt annerledes klassikere som ikke er priset opp på finn som følge av at de florert på instagram og blogger. Jærstolen er en nydelig, norsk klassiker som selges billig på finn. (fra 200,- pr stk og oppover).

3. Kjøp to av dine favoritt designstoler og suppler med for eksempel pinnestoler eller rimelige stoler fra Ikea. Effekten blir personlig og stilfull!


Bilder fra pinterest
 

Jeg håper du fikk noen tips til hvordan du kan innrede fremover. God design og interiør er nemlig ikke kun for de rike:)

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg