Hvilke juletretype er du?

Julen er tiden for å klinke skikkelig til med dekoren og de finnes utallige måter å pynte juletreet. Enkelt, stilrent, overdådig eller nostaligst. Hvilke type er du? Hos oss varierer selve treet fra år til år, rett og slett fordi vi hogger det i egen skog og da må man ta det man finner. Noen ganger det bredt, andre ganger smalt og det er stort sett alltid litt glissent, i alle fall på ene siden noe som betyr at det må stå inntil en vegg eller vindu for å skjule det verste. Og siden dette er det jeg har vokst opp med er det dette som er juletre for meg- å gjøre det skakke, glisne treet om til noe sjarmerende og vakkert. Og om du lurer på hvordan fjordårets tre så ut (som faktisk var en einebærbusk!) så kan du se det her.

Den fineste julepynten finner du på de mer eksklusive interiørbutikkene og blomsterbutikkene, og du- et lite tips er ta en titt innom blomsterbutikkene akkurat nå. Flere av de har nemlig begynt å prise ned julevarene.


Bilder fra pinterest
 

4 kommentarer
  1. Jeg er ingenjuletre-typen… Har ikke juletre, og foretrekker helt klart å slippe å ha det. Men, om jeg feirer jul hjemme hos mine foreldre, så er det et tre av den tradisjonelle sorten det gås for. Om det er litt skeivt og glissent gjør ingenting. Pynten blir den vi alltid har brukt, men vi varierer litt mellom å bruke røde eller blå kuler, og gull eller sølv glitter. Men i år blir det ikke noe tre, for vi skal feire jul på hotell i København og gleder oss stort til det!

  2. Rita: Spør du meg er det selve kosen med å pynte treet med familien og tradisjonen som er viktigst.
   Jul i Køben høres faktisk helt nydelig ut! Tipper stemningen i byen er kjempefin på denne tiden av året. Du må ha en riktig fin julehelg og god tur!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg