Bord nr 2

Det andre “bordet” på hemsen er på plass. Et smart lite møbel fra Kartell med oppbevaring inni og plass til kaffekoppen oppå. Det er rart hvordan noe så lite kan gjøre så mye med et rom! Bordene står i skarp kontrast til stoffet i sofaen og treverket i gulvet og det synes jeg er superfint. I et gammelt hus som det vi har trengs det liksom noen superfreshe detaljer for å gjøre utrykket litt mer moderne. Hardt mot mykt, gammelt mot nytt, mørkt mot lyst, om du spør meg er det slike kontraster som gjør utrykket hakket mer spennende.


Det er gøy å se prosjektene bli ferdig, hemsen er komplett, alt arbeidet er gjort, alle detaljene er på plass, og vi kan smått snu nesen mot nye prosjekter:)
 

4 kommentarer
  1. Kul kombinasjon! Ja, gamle hus trenger litt moderne kontraster. Det ser vi veldig godt også. Får bonussjekk fra Illums snart (vi handlet jo sofa der, så det blir litt) og vurderer å bruke de til sofabord. Har tidligere kikket på en del mer tradisjonelle bord, men nå heller vi mer mot ett mer moderne, for en kontrast. Vi får se om vi klarer å bestemme oss…

  2. Rita: Takk! Fryktelig glad i begge disse bordene og jeg synes de passet godt der oppe. Den sofaen deres passer sammen med det meste så dere har virkelig mulighet til å velge akkurat det dere vil, men et bord som står i kontrast hadde nok vært råfint! Åh! Gleder meg til bonussjekk fra illums! Har nok ikke en like stor sjekk som deg men gøy med sånne penger som man egentlig ikke har regnet med;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg