Pause

Det er en liten pause i prosjekter i huset for tiden og det er godt. Det er ingen malingsspann som venter når jeg kommer hjem fra jobb og det er lite rot rundt i huset (om du ser bort fra det daglige rotet) og når kvelden kommer da strikker jeg eller så planlegger vi hytte. Og akkurat nå kjenner jeg at det er godt å bare planlegge og ikke gjøre noe og heller nyte de rolige høstkveldene.

 

 

3 kommentarer
  1. Deilig med en pause ja. Man må jo ta seg tid til å nyte resultatet av alle prosjektene også. Selv er jeg i litt omvendt modus. Vi har leid ut så mye på airbnb, at vi knapt har hatt huset for oss selv siden juli. Dette blir vår første helg hjemme siden da, faktisk. Og det klør i fingrene mine etter å gjøre noe hjemme… Men jeg vil også slappe av og nyte, så det må nok bli noen småprosjekter. Første prosjekt blir å kjøpe blomster, tenker jeg! Kjekt å pynte litt ekstra når man endelig skal være hjemme.

  2. Rita: så smart! Jeg har tenkt tanken om å leie ut huset når hytten er ferdig. Perfekt å få betalt for å reise på ferie! blomster på bordet er den beste ( og enkleste) måten å få det fint og koselig hjemme. Er det kjøkken som står på tapetet etter blomstene er kommet på bordet?;) jeg har noen ideer til prosjekter som dukker opp fra tid til annen men akkurat nå kjenner jeg at det er deilig å nyte.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg