Gresk stemning

Noen har kanskje lagt merke til at bloggen har vært litt i urytme den siste uken og det har sin naturlige forklaring i at vi har hatt ferie! En uke på et av mine reisemål som har stått på bucket listen i mange år- Santorini! Og Santorini skuffet ikke, i alle fall ikke de stedene som jeg hadde høyest forventninger til. Byene Fira og Oia med sine trange gater og gode stemning var rett og slett magisk. Og min favoritt var nok Oia, muligens fordi vi bodde to netter i en lukseriøs “hule” med en stor terrasse og den mest spektakulære utsikten vi har sett.

Vi har rukket å bade, ha piknik, bli brune (og solbrente), vi har logget av den digitale verden  (med ikke helt- for hvem gjør vel det?;) ), vi har rukket å nyte maten, været, fritiden og hverandre og til sist lengte litt hjem. Akkurat slik en ferie skal være. Jeg skal ikke kjede dere med mange feriebilder men her er et lite knippe av Santorini. Så nå er det bare å glede seg til sommerferien folkens! Ha en riktig fin dag. Det er så hyggelig at du titter innom!:)

 

7 kommentarer
  1. Santorini er fint ja, vi bodde i en liten, luksuriøs hule i Fira. Klarte å finne en som både var fin og ganske rimelig. Med infinitypool på toppen som nesten ingen andre brukte, så vi hadde den alene hver gang vi var der! Siste innspurt før ferien her, i år går turen til Maldivene! Helt villt! Selv om jeg akkurat nå godt kunne hatt ferie her hjemme også. Det er jo så nydelig her for tiden!

  2. Rita: Det høres helt fantastisk ut! Vi prøvde å finne noe som var ok i Fira med basseng, men det var stort sett litt lurvete og dyrt. Så da vi kom over en utrolig flott plass i Oia (riktignok uten basseng) var jeg overlykkelig. Skulle gjerne hatt hele uken i den “hulen”.

   Herlighet! Maldivene! Det høres ufattelig deilig ut. Skal dere være fast på en plass eller reise litt rundt?

   Jeg nyter skikkelig at det er fint her hjemme for tiden. Kan liksom sitte på trappen og drikke kaffe når som helst på dagen. Og bare det å slippe å gå med sokker er jo ikke hverdagskost for en Bergenser, hehe.

  3. Blir 6 dager på en resort, og så noen dager hvor vi reiser litt rundt. Tror det blir helt fantastisk. Dette året har vært ganske tøft, så en ferie med total avslapping blir topp.
   Og ja, man får virkelig nytt været nå! Bare så synd at man må på jobb iblant…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg