De perfekte bryllupsgavene denne sommeren

Det er ikke alltid så lett å kjøpe bryllupsgave. De fleste ( i alle fall de jeg kjenner) gifter seg etter at de er godt etablert med hus og alt det skal inneholde. Dersom paret har lagt ut en bryllupsliste en eller annen plass er det nok det safeste å holde seg til denne. Dersom de ikke har det, har jeg imidlertid noen gode tips:

1. Bowl fra By Lassen

Dette er en klassiker som vil følge paret gjennom hele livet. Den finnes i svart, hvitt, krom, messing og kobber.

2. Forkle i skinn

Dette er det perfekte gaven for paret som elsker å lage mat. Eller der den ene elsker å lage mater og den andre elsker å spise den:)

3. Spaweekend

En ekstra god ide er å inkludere deg selv og din bedre halvdel i denne planen. Dra bort sammen og nyt tid sammen. Eller gjør som mine venninner gjorde- inviter kun din venninne og reis bort på jentetur sammen. Verden beste gave!

4. Tre

Kjøp et magnoliatre eller et japansk kirsebærtre til det heldig paret. Sørg for å finne ut om det er noe de har plass (og lyst) til å ha i hagen sin. Et fint minne om deres vennskap og så vil treet bare vokse seg større og vakrere for hvert år.

Bilder fra pinterest

 

10 kommentarer
  1. Skal i to bryllup denne sommeren faktisk! Likte veldig godt den nr 3-ideen, gi en gave som er tid sammen er alltid det beste.Og det skinnforkleet var utrolig lekkert! Har en skinnprøve jeg skal lage forkle av til min kjære.

  2. Rita: Jeg synes tid er det viktigste, og det blir fort nok av ting i forbindelse med et bryllup. Og en slik helg glemmer man aldri:) Så snill du er som syr forkle til mannen din. Han er heldig! Og så er det jo et pluss at det kommer til å ta seg godt ut på kjøkkenet også!

  3. Hehe, ja, det skader jo ikke.. Og at de vil matche gryteklutene han fikk i adventskalenderen, er jo heller ikke feil… Eller tilfeldig… Blir fint når vi får fikset resten av kjøkkenet. Hadde interiørarkitekt på besøk i går. Spent på hva hun kommer med.

  4. Rita: Oi, så spennende! Håper å få høre mer om hvilke type kjøkken og løsninger dere går for. Og ikke minst trappeløsning! Det finnes jo så ufattelig mange fine trapper å velge i.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg