3 tips for å få en industriell hage

En av de fineste og luneste hagetrendene som har vært de siste årene er den industrielle looken. Dette er en stil som ikke nødvendigvis trenger koste så mye, men da krever den en del egeninnsats. Du kan nemlig bruke eller bygge om gamle ting og utstyr som ikke lengre er i bruk. Har du tilgang på en rotegarasje eller en gammel løe er du heldig. Der finnes garantert mye som kan brukes til en slik hage. Så om du drømmer om en industriell hage er det bare å begynne å lete i rotet:)

1. Heng plantene opp i armeringsjern.

Her kan du bruke armeringsrør eller armeringsnett. Og skulle du ikke har tilgang til dette så kan du også få den samme looken ved å kjøpe de fra feks ikea.

Og er du litt handy så kan du bygge en blomsterkasse sammen med armeringsjernene.

2. Kjøp eller bygg blomsterpotter i betong

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det skal vistnok være fullt mulig å støpe sine egne betonkasser, og om du ikke er så handy så finnes det en rekke fine på markedet akkurat nå.


3. Møbler i jern, stål og gammel treverk

Her gjelder nesten jo mer slitt jo bedre. Finner du en gammel stol som er rustet er den perfekt! Miks gjerne flere stoler i jern og treverk for å få den rette stemningen. Topp det hele med grønne planter, levende lys, et glass rødvin og lune pledd så er du der. Håper du fikk litt inspirasjon før du går ut og starter hagearbeidet:)


Bilder fra pinterest

 

6 kommentarer

Siste innlegg