Muscari i potte

Dette er nok en litt overpriset blomsterpotte, men jeg synes den funker så fint til det! Heller muskari-løker enn suppe i denne bollen!

Disse bildene ble tatt for noen dager siden og de har vokst mye på noen dager. Hver dag under middagen oppdager vi nye blomster som er i ferd med å komme frem og det er like koselig hver gang. Små hverdagsgleder:)

 

6 kommentarer
  1. Den er da alt for fin til å stå i skapet mesteparten av tiden! Mye bedre med alternativ bruk som her, som gjør at den får stå fremme.
   Ja, har lett i billedsamlingen til UiB, Marcus. Og googlet litt. Funnet noen vi vurderer å bestille. Aller helst ville jeg hatt tegninger ala arkitekttegninger, men tviler på at noe slik eksiterer. Tenker også å forsøke å finne noen fine biler, kart el fra tiden huset ble bygget. Syns at når vi bor i et gammelt hus så bør det være noen referanser til byggetiden.
   Fortsatt god påske! Jeg er bare i byen for å jobbe to dager, ellers er vi ute på hytten. Deilig med litt fri!

  2. Rita: det har du helt rett i, har ingenting å gjøre i et skap den skålen der;)

   Du kan sende en epost og be om å få se i arkivene til Bergen kommune på gnr/bnr dere bor på. Jeg har gjort det i forbindelse med jobb tidligere og ofte ligger det arkitekttegninger av byggene der som du kan ta kopi av.

   Så deilig med dager på hytta! Jeg prøver fortsatt å bli frisk og har fått innvilget et par dager på sofaen, noe jeg sikkert hadde gjort uansett. Det er jo det påsken er til!:)

  3. Ja, tenkte å sjekke der. Bergen Byarkiv knytter dokumenter de har digitalisert til eier av det gårds- og bruksnummer, oppdaget jeg plutselig da jeg var inne på “min side” hos kommunen for noen år siden. Slik oppdaget jeg at det var bestefar til en kollega som hadde tegnet bygget vi bodde i… Men kan jo hende de har noe som ikke er digitalisert i forbindelse med huset. Men, slike hus har ofte vokst frem mer enn blitt tegnet og så bygget…
   Kos deg på sofaen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg