Hot right now

Der hvitt, svart og grått var hot for et par år siden har grønt, blått og rosa tatt over. Det har vært en drastisk endring det siste året og interiørverden omfavner farger som aldri før. Vegger, lister, tak og vegger males i dype blåtoner og ulike nyanser av rosa. Fra pastellrosa til de mer sofistikerte med mye grått i seg sprer rosa seg rundt om i landet. 

Rosa kommer nok ikke på veggene her hjemme men jeg tar den mer enn gjerne i små porsjoner som en liten overraskende detalj (som i bildet på veggen) eller i perfekte blomster. Og hvis du er som meg og ønsker å ta del i denne trenden men ikke ta den helt ut kan du jo prøve med å ta inn elementer i interiøret, som en pute, et pledd eller et lys. Tallow-lysestaken (som du finner her) er for eksempel en billig å fin måte å tilføre noe rosa. Og med Valentines day om bare noen dager kan dette være en fin anledning til å bringe noe rosa inn i hjemmet:)

3 kommentarer
  1. Så gøy! jeg elsker grønt, men da i form av planer og blomster. Ellers er jeg glad i både blått og rosa, og har gjerne en pute eller noe annet småtteri i de fargene 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg