Simply adorable

Den fineste julegaven vi fikk i år er denne apekatten som naboen har heklet til han. Med bukseseler og N på brystet (hans bokstav) er den rett og slett bedårende. 

Sønnen vår er gjerne ikke som 3-åringer flest. Han setter umåtelig stor på pris på godt håndarbeid, og hvis noe er hjemmestrikket eller laget spesielt til han blir han fryktelig glad og stolt. Har han på seg en strikketrøye som er laget av besta så sørger han for at alle han møter får vite nettopp det. Og nå går han stolt rundt og forteller alle hvem som har laget denne søte apekatten til han. Og den får være med hvor enn han går; i selskap, i senga, i lekekroken og til frokostbordet. Da han våknet opp for litt siden lå apekatten godt plassert i armkroken og han passet godt på at armer og bein var under dynen så den ikke skulle fryse:)

5 kommentarer
  1. Nei, så søt naboen er da! denne var jo helskjønn ;3
   og han må jo være kjempe herlig som setter så pris på hjemmelagde gaver. Men denne var jo utrolig flott da, så skjønner det 😀

  2. Bergensergenser: ja, han skjønner verdien av godt håndtverk, Hehe. Men den er virkelig nydelig. Det har vært planen å lære å hekle en selv men det virker så vanskelig. Hun er så utrolig snill som har laget en til han:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg