Muubs

Om du ikke vet hva du skal legge under treet eller sette på egen ønskelisten er Muubs et hett tips. Vakre produkter med rå materialer i blandt annet tre, skinn og ull. Jeg skulle gjerne hatt noen slike fine skåler i tre…


bilder fra pinterest

6 kommentarer
    1. Mye fint, likte skinnputene. Har vært i København i helgen, så nå er ønskelisten til huset blitt enormt lang… Mye fint på Illums, og så fant vi mange små spesialbutikker andre steder, med utrolig mye gøy. Veldig mange som lager utrolig flotte treartikler blant annet. Men holdt oss i skinnet, så får det heller bli en ny Københavntur når vi er på plass i huset.

    2. Rita: Så gøy! Det er så mye fint interiør i København. Jeg brukte over to timer på illums i går for å kjøpe julegaver. Kjæresten min skjønner ikke at det går an å bruke så mye tid på EN butikk, hehe. Problemet med julegaveshopping er at det havner litt for mye i korgen til en selv. Fant noen fine ting til badet blandt annet!:) Og nå er formen til betongplaten ferdig så nå gjenstår det å se om vi klarer å få til en fin benkeplate.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg