Alvhemsgatan 6

Dagens inspirasjon fra Alvhem viser at god smak ikke trenger å være dyrt. Med hvite flater og brukte møbler er dette utrolig gjennomført. Og hvor lekkert er ikke det grønne marmorbordet?! I like it a lot!

kilde Alvhem

 

7 kommentarer
  1. veldig stilig! liker og det grønne marmorbordet <3 veldig gjennomført. Savner tregulvet jeg da men, det er en personlig smak 🙂 syns det blir litt vel mye hvitt.

  2. Ler litt godmodig her alltså, Jeg husker mine foreldre hadde en del av disse møblene på 70 tallet. Ikke helt min stil. men kansje fordi jeg faktisk hadde de i barndomshjemmet, Skal sies at allt ble byttet ut, da jeg begynte på skolen og vi bygde hus, da var jeg 7 år 🙂 Rart hvordan mye blir moderne igjen . ha en strålende kveld

  3. frufrydefull: Hehe. Noen ting er bare for nært til at man klarer å ta det tilbake. Mamma ler ofte av det jeg og min søster har med oss hjem fra loppemarkeder nettopp fordi hun husker det som bruksting fra barndommen og ikke kan forstå at det nå er bruksskatter. Men det er noe med når de gamle tingene kommer inn i en ny setting, da ser de helt annerledes ut! Og så er det jo ofte så fin design og kvalitet på de gamle møblene. De ble jo ikke masseprodusert på den tiden så det var håndtverk i hver en ting. Du må ha en super kveld! Veldig hyggelig at du titter innom og legger igjen noen ord:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg