Varme i interiøret

Jeg synes skinn i interiøret gir en lun varme, og brunt skinn er spesielt vakkert. Og det som er ekstra fint er at det bare blir penere jo mer det brukes. Slitasjen og fargevariasjonene gir møblene ekstra dybde og karakter. Enda en god grunn til å surfe på finn etter gamle møbler:)


bilder fra pinterest

 

10 kommentarer
  1. søker desperat på finn for tida for å finne fine skinnstoler… ikke lett å finne det jeg ser for meg 😛 men helt enig med deg – det er utrolig dekorativt og ekstra fint om det er litt slitt. liker ting med sjel <3

  2. Marita Tosteurd: Litt vondt å tenke på at jeg solgte hele tre stoler i lyst brunt skinn i fjor (!). Men jeg hadde rett og slett ikke plass til de. Du får bare søke videre. Lykke til!:)

  3. En Svanen i cognac står høyt på den evige uoppnåelige ønskelisten her….
   Har forresten funnet enda ett sofaalternativ http://www.andersen-furniture.dk/produkter/sofaer/a1
   Mye mer sympatisk pris. Liker både den lysegrå (Crisp) og den mørkegrå (Byron). Vi har spisebord fra samme produsent i eik, så det kan skape en fin helhet. Men har ikke sett den annet enn på bilder, og en sofa må jo prøvesittes! Venter på svar fra produsent om noen har tatt den inn i utstilling.

  4. Rita: Lekker sofa! Liker spesielt godt rammen og bena i tre. Du gjør det jammen ikke lett for deg selv. Tre utrolig flotte sofaer som ikke kunne vært mer forskjellig, hehe. Blir ikke lett å sammenligne de. Men helt enig med deg, en sofa må prøvesittes- eller enda viktigere-prøveligges! Må være god å hvile middag på også;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg