Christina Lundsteen

Jeg vil fylle sofaen med deilige puter og pledd i høst. Disse putene fra Christina Lundsteen synes jeg er ekstra fine.


kilde pinterest

10 kommentarer
  1. De var veldig fine!
   Jeg vurderre ny sofa, og med det nye puter selvfølgelig… Valget av sofa står mellom Favn fra Fritz Hansen, eller EJ 600 Lagoon fra Erik Jørgensen. Veldig veldig ulike men begge to er jo så fine…

  2. Rita: Nå ble jeg så misunnelig! Snakk om å velge fra toppen!:) Skjønner at det er et vanskelig valg, spesielt når de er så ulike. Den ene lekker og feminin, den andre stram og maskulin. Fritz Hansen har jo så mye flott! Favn hadde jeg faktisk ikke hørt om så måtte google. Utrolig lekker!

  3. Ja, vanligvis kan vi ikke velge i den prisklassen – den vi har nå er fra Ikea-, men har arvet litt penger og da er det kjekt å kjøpe noe som varer for de. Veldig vanskelig å velge, da. Favn er helt utrolig vakker. Ingen her i byen som har den utstilt så vidt jeg vet, men må innom Illums i Olso hver gang jeg er i byen, for å kikke på… Det jeg er litt bekymret for, er et den kan bli for retro, vi har jo ganske mye annet i retro-stil i leiligheten og ønsker ikke at det skal ta helt overhånd heller. Der hadde Lagoon gitt en fin kontrast. Og jeg elsker detaljen med den skinnkanten, det er mye den som gjør sofaen for meg…

  4. Rita: Perfekt å bruke pengene på noe sånt, da gir sofen ekstra mening og ekstra glede. Jeg tror Erik Jørgensen sofaen gir mer rom for å gjøre det du vil med interiøret i rommet. Du kan egentlig velge stil uavhenig av sofaen og så vil sofaen tilpasse seg. Sånn sett er den gjerne et safere valg på lang sikt. Det er jo godt mulig du vil ha en annen stil om 5 eller 10 år? Men på den annen side; hvis du finner enhver sjanse til å se Favn-sofen så høres det ut som du er mest giret på den? Og i så tilfelle er det gjerne den du må velge og så må du tilpasse interiøret rundt til sofen?;)

  5. Du har mye rett i alt det… Men jeg er innom og kikker på Lagoon ganske ofte også, den har de på Illums her i byen… Og det å tilpasse interiøret rundt er litt vanskelig, da alle retromøblene er arvegods som jeg ikke klarer å kvitte meg med. Problemet med affeksjonsverdi der altså. Begge to hadde jo passet veldig godt inn, så dette er et skikkelig luksusproblem! #firstworldproblems, som det kalles… Favn vil jo være fin både i et retro-miljø og i et mer moderne, så slik sett er nok den like varig.
   Det som gjør det vanskeligst er vel at vi er helt enige og like ubestemte begge to!

  6. Rita: hehe, skal ikke kimse av skikkelig vanskelige valg som dette her. Men ja, det er et luksusproblem for de er jo nydelige begge to!

   Jeg tror nettopp kontrasten mellom retromøbler og den stramme Lagoon-sofen blir utrolig kul. Og selv om Favn har en retroform er den ny og fresh og vil dermed freshe opp et “retrohjem”. Uansett hva dere velger så tror jeg det blir bra, så da ville jeg nesten fokusert på bruk. Hvor mange skal sitte i den og hvem skal sitte i den? Er det en sofa til dere eller til tante Olga kommer på besøk? Den ene sofaen vår hater folk over 50. Den er for lav, for dyp og har lite ryggstøtte. Men den er helt perfekt å ligge på, og det er det vi gjør på den sofaen:) Favn synes jeg er mer en teselskaps-sofa mens Lagoon er en mer sove middag-og se tv-sofa, men nå har ikke jeg prøvesittet (ligget) så det er mulig jeg tar feil.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg