Rufsete look

Urtene jeg kjøpte i vår står fortsatt på terrassen. De har fått lite (det vil si ingen) stell siden de ble plassert der og det er lenge siden vi har brukt de i matlaging. Men selv om lavendelen ser helt vill ut og de synger på siste verset, liker jeg den litt rufsete looken de har fått. Og med deilig kveldslys er det rett og slett god stemning på terrassen.

Vi har hatt en solfylt ettermiddag ved bassenget. Nabogutten var helt i fyr og flamme og han spratt opp og ned av vannet, og det fikk meg til å sette enda større pris på dette minibassenget vi har. Dørstokkmila er ikke så tung når det bare er å rusle ut døra i bikini med håndkleet under armen:)

Både vår lille og naboens lille driver med pottetrening for tiden. Siden vi har hørt at å gå naken på varme dager er en god taktikk har de to små “vannet” det meste av plenen (og naboen lille “vannet” bassenget litt også). Foreløpig ser hverken vi eller naboene enden på dette men når andre har klart å bli bleiefri så skal vel vi klare det også:)  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg