I et hus fra 71

I denne arkitekttegnede boligen fra 1971 bor Liv sammen med sin mann og deres to søte små barn. Både Liv og mannen er opptatt av interiør. For tiden holder de på å bygge på huset og på bordet lå katalogen fra Louis Poulsen som ble bladd i flere ganger mens jeg var der. De mener selv at de har en litt dyr smak, men huset er ikke så dyrt innredet. Mange av møblene er arvet eller kjøpt brukt og sammen med eksklusive detaljer og personlige ting som er samlet opp gjennom årene  har de skapt et utrolig hyggelig hjem.  

Spisestuen har de arvet etter mannens oldeforeldre. Bildet over skjenken er et håndkolert trykk av Rita Lindberg. Trykket kjøpte de på Hamsungalleriet da de var på ferie i Nord-Norge.

Liten kommode fra House doctor.

Den nydelige peisen i teglstein og kobber er et smykke i stuen. Da de flyttet inn vurderte de å fjerne den og erstatte den med en ny peis for å få mer varme i huset. Heldigvis ombestemte de seg og valgte etterisolering i taket i stedet for. Sofaen er fra Bolia.

Da Liv kjøpte sin forrige leilighet sto dette pianoet i stuen. Liv likte det så godt at hun ba den gamle damen som solgte leiligheten om å få kjøpe pianoet også. Den ene flodhesten kjøpte hun da hun var på ferie hos meg i Bergen for mange år siden.

På en hel vegg har de String-hylle i valnøtt. Samtidig som den rommer mye av både praktiske og personlige ting er den et blikkfang i rommet.

Stolene rundt kjøkkenbordet er kjøpt på finn for 50 kr stykket. Duken er fra Marimekko og er en suvenir fra en ferie i København. 

På veggen henger en klokke i valnøtt fra Vitra og i bokhyllen Kay Bojesen sin apekatt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg