Vedlikeholdsfritt inngangsparti

Planen vår er å få et uteområde som er pent og tilnærmet vedlikeholdsfritt. Hagen jobber vi (og med det mener jeg min mann) fortsatt med, inngangspartiet er vi ferdig med. Det tok sikkert to år fra mannen min laget det første hullet utenfor huset til det var ferdig, men det var verdt det.

I bedet har vi lagt duk med hvit elvegrus og grønn buksbom. Duken og steinen gjør at det ikke vokser ugress og buksbomen krever bare gjødsel og en liten klipp 1-2 ganger i året. For en som hater luking er det perfekt!

Foran inngangsdøren parkerer vi bilen, her har vi lagt asfalt. Natursteinsmur og trapp er murt opp av stein fra Oppdal.

På toppen av muren har vi skifer hvor vi har felt inn lyskilder.

Vi har et lite oppholdsareal foran huset. Her har vi lagt en lys granittstein. Gjerdet er bygd opp på samme måte som gjerdet på terrassen (her). I to hardplastpotter fra Elho har vi en liten og en stor buksbom. Den lysegrønne benken er fra Fermob. Til venstre utenfor bildet står en sankasse som er malt i samme farge som huset. Planen med benken var at vi skulle sitte der og drikke kaffe mens småen laget sandkaker. Til nå har vi laget flere sandkaker enn vi har drukket kaffe men om ikke annet så er den fin å se på!:)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg