På Askvoll

På Askvoll i Sogn og Fjordane bor et vennepar med sine tre barn. Mens de fleste jeg kjenner kjøper gamle hus og leiligheter har disse funnet drømmetomten og bygd sitt eget. Det er et stort og luftig hus med fantastisk utsikt mot fjorden. Selv på en gråværsdag er utsikten imponerende. Det er et stort hus så på besøk i helgen snek jeg meg til å ta bilder av en liten del.

Fargene i huset er nøye gjennomtenkt. I første etasjen går fargene i ulike gråtoner som gir variasjon til rommene samtidig som de bindes sammen. Under vises arbeidsbord med tv-stue i bakgrunnen.

På et av jenterommene henger en kjole til pynt. Mamma sitt bilde fra hun var liten henger på veggen. Eos fjærlampe fikk hun av bestemor til jul så interessen for interiør går tydeligvis igjen i generasjonene. I bakgrunnen er den yngste jenten i huset sitt rom. Mellom rommene har de walk-in-closet. Heldige!

I loftsstuen er en ny sofa satt sammen med et nydelig gammelt trebord. Fra stuen er det dør ut til en balkong med utsikt mot fjorden.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg